Vierailija

Olen täältä joskus saanut linkin, jossa pääsi katselemaan Arabian vanhoja astioita. Nyt pitäisi saada lautasen malli selville ja tuosta sivusta voisi olla apua. En vaan löydä mokomaa mistään.

Kommentit (10)

yli sata metrinen uuni, joka mahdollisti ympärivuorokautisen 24 tunnin polttamisen(minkä ne astiat vaatii) ja kaikkea mahdollista tehtiin, ja kovalla kiireellä, kakkoslaadun jäädessä yleensä suomeen, ja kaikki mahdollinen vientiin. Niillä on ties kuinkamonia malleja ja kuvioita mitä ei ole ikinä luetteloitu mihinkään, lue Arabia museon sivuilta niiden historiasta, se menee vuosikymmenittäin, on lyhyesti ja mielenkiintoisesti kirjoitettu.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

löytyy ainakin jotain: www wanhatarabia-astiat fi/ (Laita välilyöntien tilalle pisteet, täällä on linkittäminen kielletty ja yritän kiertää sitä jotenkin ;)...)

löytänyt meidän sarjaa.Ostin kerran kirppikseltä kasan Arabian astioita, ne on muistaakseni leiman mukaan jostain 40-60-luvulta. Haluaisin etsiä lisää, mutta en löydä niiden nimeä mistään :/

Ja oon kahlannut noita sivuja enkä vaan löydä. Ehkä pitää vaan luovuttaa, ei taida onnistua kasata kaikkia lautasia kuutta kappaletta ;)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat