Vierailija

Eli mulla on sellanen tilanne että vauva on jalkatarjonnassa ja napanuora kaulan ympäri. Äitiyspolilta käskettiin lapsiveden mennessä mennä makuulla ja soittaa ambulanssi. Entä jos vedet menee vaikka lenkillä ollessa tai kaupungilla? Täytyykö heti ja välittömästi heittäytyä pitkälleen kadulle vai voiko istuskella tai kävellä rauhalliseen paikkaan? Noloahan se olisi pötkötellä keskellä katua kuin joku vammanen

Kommentit (10)

Vaikka et tuntisikaan haaravälissäsi napanuoraa ulkona roikkumassa, niin se voi olla jo luiskahtanut synnytyskanavaan. Sitten kun vauva lähtee syntymään (jos sulla vedet jo mennyt, niin voi alkaa laskeutumaan vaikka sulla sektioaika onkin), ja silloin vauva puristaa napanuoraa. SIITÄ se hapenpuute tulee, kun napanuora on puristuksissa.

Joten, pidä AINA kännyttkkää JA äitiyskorttiasi mukana, minne menitkin. Ja selälleen vaan HETI jos vedet menee.

Toivotaan että kaikki tapahtuisi rauhallisesti kotonasi!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vai näytätkö mieluummin hyvältä odotellessasi lanssia, ja otat sen riskin, että lapsesi ON vammainen syntyessään? (hapenpuute kuristuessaan napanuoraan)

Puhelin mukaan, neuvolakortti kans mukana ja teet niinkuin ohjeissa sanottiin!!! Maate ja soita apua.Asiasta viidenteen: Ei vammaset aina makaa! Sivistä itseäsi ja tee niinkuin sulle viisammat sanoo miten sää teet!

Eli jos lapsivedet menee kadulla, tai keskellä ostoskeskusta tai hitto vaikka keskellä toria, niin menet makaamaan ja soitat sen ambulanssin!

Voitko tosiaan ajatella, että kamalaa jos näytät joltain VAMMAISELTA maatessasi...? Jaa.. että sillä ei sitten niin väliä olekaan vaikka vauvasi kuristuisi napanuoraansa..? Pääasia, että äiti näyttää hyvältä odotellessaan ambulanssia..Sissus!!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat