Vierailija

Eli miehelläni on kaksi vanhempaa lasta jotka lähestyvät teini-ikää ja meillä on myös yhteinen lapsei ja olen lähinnä huolissani tästä yhteisestä lasesta.Vanhemmat lapset ovat meillä harvoin, mutta kesällä usein pidemmän aikaa. Ja minusta tuntuu ettei mieheni oikein ymmärrä minkälaisia asioita hänen lapset haluaisivat tehdä. Hitler elokuvaa katsovat parhaillaan eikä lapsia voisi vähempä kiinnostaa, mutta eivät sano sitä isälleen. Tämä vain yksi esimerkki.Mutta oppisikohan mieheni samaan aikaan hoksaamaan lapsen ikään liittyvät aisat jotka lapsia kiinnostaa....Kommentit (4)

Pitää olla kiinnostusta ja halua oppia.Me keskustelemme mieheni kanssa silloin tällöin kasvatuksesta ja lapsistamme ja koemme molemmat ahaa-elämyksiä. Kahdesta näkökulmasta kehittyy sitten se meidän oma kasvatustyyli. Samoin seuraamme myös lapsien kiinnostuksen kohteita ja kannustamme niissä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vierailija:

Lainaus:


Ja minusta tuntuu ettei mieheni oikein ymmärrä minkälaisia asioita hänen lapset haluaisivat tehdä. Hitler elokuvaa katsovat parhaillaan eikä lapsia voisi vähempä kiinnostaa, mutta eivät sano sitä isälleen.
Mistä tiedät, ettei kiinnosta? Puhuvatko lapset sinulle sitten?Ehkä sinä voisit kannustaa lapsia kertomaan isälleen, mitä he haluaisivat yhdessä tehdä. Ja toisaalta ehdottaa isälle jotain, mihin voisi lapsiaan viedä tms. Etäisän ei varmaan ole kovin helppo pysyä ajantasalla siitä, miten lasten elämä ja kiinnostukset muuttuvat, varsinkin, jos erosta on aikaa ja/tai näkevät harvemmin.* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat