Vierailija

Kertokaa ihan perussämpylätaikina hiivaleipätaikinasta, kiitos! Minulla on vain vehnäjauhoja niin ettei mitään erikoisuuksia.



Ja kun haluan tehdä ns. raakapakasteita eli että paistan ne valmiiksi aina ennen tarjoamista, käytänkö niitä kuitenkin uunissa ennen pakastamista? Ja kuinka kauan? Kiitos etukäteen!

Kommentit (1)

laita googleen " vehnäsämpylät" niin saat varmaan aika monta ohjetta.

ei tarvi käyttää uunissa.

Laita leivinpaperin päälle ja pakkaseen ja kun ovat kovettuneet niin laita vaikka pussiin niin ei vie tilaa:)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat