Vierailija

Meidän poika laittaa niin hyvään järjestykseen, että epäilen siitä vielä tulevan insinöörin kuten isästään.

Kommentit (17)

Sen sijaan kohde vaihtui. Kun autoihin kyllästyttiin, alettiin kerätä hirviöitä ja muita ukkoja, jotka laitettiin riviin ja jonoon, sitten Pokemon-kortteja, joista piti saada kaikki, sen jälkeen videopelejä, joista ei yhtään saa myydä, vaikkei niillä pelatakaan, koska näyttäisi tyhmältä, jos joku puuttuisi, t. 8 ja 15.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meidän keskimmäinen alotti tuon autojen riviin laittamisen kun oli 1v3kk... Sillon autoiksi kelpasi kyllä mitkä tahansa puhelimet, kengät jne.Ja edelleen laittaa autoja riveihin, jonoihin, asetelmiin jne. mutta nyt mukana myös hyvin monimutkaiset autoleikit. Poika nyt 2v10kk.

pojan lähestyessä kahta vuotta kävi yhä useammin niin että yksi auto oli pojan mielestä millin väärässä kohdassa ja sillon alkoi karjuminen ja kaikki autot lensivät ties mihin. Huh, nuo ajat ovat onneksi ohi ja nyt hermostuu vasta jos pikkusisko 10. kertaa tulee sotkemaan upeat asetelmat...

Hän on jo 18-vuotias ja kaikki asiat pitää olla kohdallaan. Huone on järjestyksessä, pelit ovat rivissä ja jonossa, pöytä on järjestyksessä, vaatteissa ei saa olla yhtään tahroja ym. Pienenä hän sai raivareita, jos ei kaikki mennyt edeltä käsin sovitun mukaan tai jos joku pöljä laittoi hänen kynänsä väärään paikkaan. Nyt hän ei sentään raivareita saa, mutta ei hän riemustakaan kilju, jos joku on hänen järjestyksensä sotkenut. Hänellä on as-piirteitä, t. 8.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat