Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Sillähän sais kaikki työvaiheet tehtyä...

Kommentit (9)

Tosin puhdasta tuli mutta lähti kyllä kaikki puusuojat (siis aine jolla lauteet ja panelit suojataan esim. saunasuoja). heh tämän tehopesun jälkeen meni saunan lauteiden ja paneelien suojaus uusiksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ei täysillä vaan pienemmällä paineella. Eikä tietenkään paneeleita. Sanoisin kyllä myös että on aika itsestäänselvää että suoja-aineet lähtee jos painepesurilla pesee - mutta eikös tuossa olekin tarkoitus päästä pahasta liasta eroon? En minä pientä pesua varten taas viitsisi edes virittää painepesuria! Uudet suoja-aineet sit päälle niin pääsee pitkään taas helpolla.

Puhdasta tuli mutta täytyy varoa, ettei pese liian suurella paineella, puun pinta alkaa sälöillä, niin kävi meillä... Siis pidä suihku kaukana.

saunan lauteet

Meillä on omakotitalo rakennettu vuonna 1988 ja ensimmäisen kerran pestiin saunan lauteet kesällä painepesurilla. Aikaisemmin ollaan pesty käsin saunan lauteet. Käteviä tuollaiset saunan lauteet jotka voi kesällä kantaa ulos ja pestä painepesurilla. Täytyy myöntää että käsin pestäessä ei saa saunan lauteita niin puhtaaksi kuin painepesurilla. Lämmintä vettä ja nestemäistä mäntynestesaippuaa ja puhtaaksi tuli. Sai oikein ihmetellä kuinka paljon likaa oli kertynyt saunan lauteisiin 30 vuoden aikana vaikka olemme tarvittaessa pesseet saunan lauteita käsin. Puiset saunan lauteet tuli aivan kuin uuden näköisiksi. Painepesurilla saa saunan lauteiden kaikki reunat / välit pestyä joihin käsin pestäessä on vaikea päästä käsiksi. Painepesurilla pestäessä kannattaa säätää painepesurin tehoa pienemmäksi ja vähän kauempaa pestä saunan lauteet. Painepesurilla pesun jälkeen saunan lauteet niiden kuivuttua tuli ihana tuoksu saunaan.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat