Seuraa 

jos tavallinen maito ei mahalle sovi? Tai meillä on vielä totutteluvaihe kesken ja vaikuttaa siltä et tavismaito/jugu yms (isoina määrinä) pistää mahan plörinäks. Muksu nyt vähän yli 1v ja mietin et miten kauan tuttelia annan. En uskalla antaa pelkkää tavan maitoa, koska maha menee ihan kuralle. Miten kauan muut ootte tuttelia antanu? Ruuan kanssa meillä muksu juo vettä, tuttelia tai tutteli-tavanmaitoseosta ruuan päälle ja ennen unia. Unimaidosta en tahtoisi luopua vielä kun se tuo unen niin kivasti...

Kommentit (2)

Tavallinen maito veti mahan ihan sekaisin. Meillä pelastuksen toivat luomumaito ja laktoositonmaitojuoma. Korvikkeet ei meillä koskaan kelvannut ja imetyksen lopetin pojan ollessa 1v1,5kk. Tavallista maito aloin lisätä hiljalleen luomumaidon joukkoon ja lopulta se sopi. Aika piankin sai antaa jo pelkkää tavallista maitoa.

Meidän maitoallergiastaan toipuva 2v9kk ikäinen tyttö aloittelee juuri Tuttelin avulla maitotuotteiden käyttöä. Allergisille lapsille Kela korvaa erityiskorvikkeet 2-vuotiaaksi asti, joten ainakin siihen korvikkeen katsotaan olevan tarpeellista lapselle, jos maitoa ei voi käyttää. Toki ilmankin pärjää, mutta sitten täytyy huolehtia muuten kalkin ja proteiinin saannista tai käyttää esim. soijamaitoa. Ainoa huono puoli mikä tulee mieleen, on että Tutteli on aika rasvaista, eli jos sitä juo paljon, niin voi olla ettei muuten ruoka maistu.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat