Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

vastaan olevat, että heillä on jotain kummallista tässä suhtaumisessa. Ovat joskus ennen kurittaneet ja sitten kun laki muuttui, alkoivat noudattamaan sitä ihan kirjaimellisesti vain sen takia että saisivat omatuntonsa tyynnytettyä.

Tai sitten he tukistavat lapsiaan piilossa kotona ja julkisesti lynkkavat kaikenlaisen normalin kurinpidon!

Ja ovat sitten niin hyvää ihmistä että, yäk!

Kommentit (23)

jotkut paasaa hysteerisesti jostain karppausdieeteistä ja jotkut demaripuolueen autuaallistavasta vaikutuksesta maamme hyvinvointiin. Sitten on niitä, jotka ovat hysteerisen uskovaisia ja niitä, jotka eivät juo muita viinejä kuin chardonnayta. Jotkus eivät siis IKINÄ ostaisi mitään Marimekon unikkoa tai vaikka muumimukia, joten onko tuo ihme jos asenteet kuritusta kohtaan ovat yhtä idiootteja. Kysynpä vaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Lainaus:

Sitä paitsi harva pystyy täysin peittelemään kasvatusmenetelmiään esim. jos ollaan viikon verran yhdessä lomailemassa.
Etkö ole ikinä kuullut lasten lojaalisuudesta vanhempiaan kohtaan? Luuletko että viikossa luurangot kaivetaan, enpä usko!

Taidat olla aika sinisilmäinen!

että jos julkisesti vastustaa lapsiin kohdistuvaa väkivaltaa, salaa kuitenkin kurittaa lapsiaan? Vai onko avainsana "hysteerisyys"? Ja mitähän se sitten mahtanee tarkoittaa?

Ja suurin osa vanhemmista vastustaa fyysistä kuritusta.Ja me vanhemmat elämme tämän ristiriidan kanssa, huonolla omallatunnolla. Aika moni lankeaa joskus siihen tukistamiseen, suutuksissaan, ja katuu jälkikäteen. Ei se ole sinänsä tekopyhää, vaan aika raadollista.Ja on varmasti sitten niitä, jotka eivät tukista, 30% lapsista on sellaisia, joita ei ole kuritettu.

Ja nyt en puhu jokaviikkoisesta selkäsaunasta tai lyömisestä, vaan ehkä kerran/ kaksi tapahtuneesta tukistamisesta. Tavalaan tämä on kovin vaikea asia, väkivaltahan opettaa lapsille vaan sen, että vahvemmat täällä pärjäävät.. Mutta joskus saattaa se pinna katketa vanhemmiltakin.

1980-luvun alussa? Kuinka monen sellaisen vanhemman, jolla on tällä hetkellä vaikka alle 10-vuotiaita lapsia, uskot olleet äiti tai isä jo 1980-luvun alussa? Ne, jotka on "luvan kanssa" ehtineet kurittaa lapsiaan, täytyy nyt olla vähintään 50-vuotiaita...

n.4veenä tukistanut muutaman kerran samoin mieheni. Ei olla ylpeitä asiasta, väsyneenä näin on tapahtunut. Eli heitä on kuritettu muutaman kerran elämänsä aikana, ei säännöllisesti! En sitten tiedä jos niiltä nyt asiasta kysyisi muistaisivatko edes? Toivottavasti eivät ainakaan pahalla : (

Kaikki yhteiskuntaluokat pahoinpitelevät lapsiaan, ei auta koulutus kun pinna palaa!Lainaus:

hyvin koulutettuja, tuntevat niin lain kuin lasten kehitykseen liittyviä asioita.eikä hysteerisiä.

väkeä ja moni meistä on kasvatusalalla. Mutta täällä av:lla tiedetään tämäkin asia paremmin (eli suurin osa kaikkien tuttavapiireihin kuuluvista ihmisistä kurittaa lapsiaan).

hänellä on hirveä alemmuuskompleksi suhteessa muihin, ja pitää jollakin yrittää päteä. En siis itsekään mitään kurittamista hyväksy, mutta meidän lapset ei kuitenkaan tiedä kaikenlaisia lakipykäliä ja mihin ottaa yhteyttä jos vaikka joku hiiskahtaakin asiasta.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat