Vierailija

kello 19?

Kommentit (19)

ja todellakaan ei tullut mieleenkään ryypätä tms koheltaa. Isä haki meidät joskus illansuussa yöksi kotiin ja toisena päivänä sama kaava. Ihanat muistot jäi meille reissusta ja tosi kiva oli kun vanhemmat luottivat. :-)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mutta tuo kotiintuloaika klo 19 epäilyttää kyllä. Entä jos se lempibändi alkaa soittaa juuri silloin? Suosittelen, että katsotte yhdessä aikatauluista, milloin ne bändit alkavat soittaa, jotka tytöt haluavat nähdä. Keikat kestävät n. 45min - 1h30min, riippuen siitä miten suuri bändi on kyseessä. Sen perusteella on helpompi katsoa järkevä kotiintuloaikakin. Ei ole mitään järkeä maksaa hirveitä summia lipusta, jolla näkee ehkä kaksi bändiä.

On ihan " täyspäisiä" tyttöjäkin hyväksi käytetty kun ovat sammuneet ja useinkaan näillä täyspäisillä ei ole viinaa itsellä mukana mutta tarjojia riittää. Jos yöpymispaikka on sellainen mihin tytöt eivät kännissä uskalla mennä niin saattaisin päästää. Kotiin tuloaika klo 22.

Festareille ja " omalle lomalle" tekisi kovasti mieli ja tuo sukulaisissa yöpyminen on jo kompromissiratkaisu, koska telttaan en heitä halua päästää.

Paikalla monia saman ikäisiä ilman kotiintulo aikaa/tuttua vanhempaa...Jos siis ovat ns. normaaleja nuoria, eivät mitään pahoja tapauksia:) Toki huumeita ja seksiä tarjolla, mutta niin on muuallakin missä tuon ikäiset nuoret liikkuvat... Ja kotiintulo aika voi olla myähäisempikin...;)Turha holhota turhaan, sillä jos pitävät kotiintuloajan, vaikka olisi puolen yön jälkeenkin, niin mitä siellä voisi tapahtua? Toki joku voi laittaa juomaan tyrmäystippoja tmv. MUTTA siitä voi varoittaa etukäteen, ja sanoa ettei ota mitään juomaa tmv. tuntemattomilta...Ärsyttää että ihmiset holhoavat käytännössä aikuisia ihmisiä:( Minä olen saanut, ja niin saavat lapsenikin " kulkea vapaasti" kunhan kerrtovat missä ovat riparin jälkeen..

Paitsi jos ovat " tyhmiä&hulluja" nuoria, joista saa olla koko ajan huolissaan, niitäkin on, mutta ehkä 5% nuorista...

Festarikansa on fiksua porukkaa, kyllä siellä ihmiset katsoo ettei kenellekään tapahdu mitään ja pitää huolen toisistaan .En ole koskaan nähnyt ruisrockissa mitään kamalaa, ellei muutamia huonoja bändejä lasketa mukaan ;-DJärkkäreitä on pilvinpimein ja hyvä ettei tee portilla sisätutkimusta ennen kuin pääsee festarialueelle.Sopiikaa jokin aika että milloin pitää viimeistää lähteä festareilta pois. linja-autoja menen non stoppina.Tytöistä, matkan pituudesta, kyydistä jne.Olisin päästänyt 15v poikani Provinssiin kun asumme melkein vieressä, mutta häntä ei sitten kiinnostanut kun Korn perui.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat