Vierailija

En aio imettä, se oli hirveää, vierestä katselin kateellisena kun kaveri antoi pulloa ja kaikki meni hyvin. Aion vetää selkeän päivärytmin. Siihen asti kun vauva syö yöllä hän nukkuu meidän huoneessa, mutta sitten muuttaa omaan huoneeseen. Aloitan vellin antamisen 2kk ikäisenä. En lähde enäään ikinä vauva uintiin, taaperovaiheessa sitten.

Kommentit (8)

että vauva herää jo vastasyntyneistä aina samaan aikaan jos ei muuten niin revi sängystä ylös. Ei tietenkään kannata mihinkään harrastuksiin kun niistä voi saada flunssan ja mennä tuo tärkeä rytmi sekaisin. Ja tottakai maitoa tulee helpommin tuttipullosta!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ja yöllä 12h kahdeksasta kahdeksaan. Imetin sen kaksi kuukautta ja se oli elämäni kamalin kokemus, tissit vereslihalla ja mä tuttina 24h ja vauva söi 45 min välein pieniä annoksia. Hermot siinä meni ja aloin antamaan velliä kun oli 2kk kärsitty ja taivas aukesi! Vauva nukkui yöt läpeensä! Eikä ole yhtäainutta korvatulehdusta sairastettu, ei mitään allergioita ja muutenkin tosi terve poika. Toivottavasti toinen on samanlainen. Vauvauintiin ei siks kun hallilla piti olla su aamuna klo kahdeksan ja jälkeenpäin ajatellen, ei se vauva tainnut sitä niin ihmeellisenä pitää, nyt vanhempana tykkää uida tosi paljon. ap

Pienestä pitäen tehdään selkeä ero yön ja päivän välille. Ei rytmillä tarkoiteta sitä, että lapsi revitään sängystä ylös tiettynä kellonaikana vaan noin suurinpiirtein ohjaillaan ja lapsi kyllä tulee siinä mukana ja loppupeleissä lapsella on asiat hyvin kun tietää mitä suurinpiirtein tapahtuu. Poikkeus rytmistä vaan vahvistaa sitä, että meidän lapsi rakastaa päivärytmiään!

Ekan kanssa yritin imettää, vauva oli 1,5 h tissillä ja 20min päästä huusi taas tissiä. Kävin ostamassa pullot ja korviketta. Vauva oli kerrankin tyytyväinen. Heräs yölläkin vain kerran.

Kun sain toisen lapsen sairaalassa imetin, mutta kun kotio pääsin kaivoin pullot esiin ja vauva oli tyytyväinen.

Meilläkään ei allergioita, korvatulehduksia ym maanvaivaa.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat