Vierailija

Miksi täällä aina haukutaan toisia jostain?Eikö jokainen saa itse päättää imettääkö, käyttääkö kestoja tms.??

Outoa, että aikuiset ihmiset yrittää jokainen saada toisia haukkumalla oman tahtonsa/mielipiteensä kuuluviin.Osa kirjoittajista on asiallisia, mutta tuntuu, että aina saa paskaa niskaan, jos jotain kysyy tai kommentoi et miten itse tekee.Eikö täällä saa rakentavaa keskustelua aikaan mistään??

(no ehkä jostain: olen kaunis-ketjusta saa????)

Kommentit (5)

ja osaat ehkä olla vieläkin jotain muuta kuin äiti. Lupaa minulle, että tulet sitten kertomaan, miten tärkeiksi nämä asiat ovat muuttuneet. Ne kuohuttavat tunteita, kun ei muuta elämää pienen vauvan kanssa ole.

Vierailija:

Lainaus:


Ja ihan vaan tiedoksi´mulla ei ole vielä yhtään lasta...rv 35+++ap
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

sitä, että joku on ERIMIELTÄ kanssasi. Ihmiset voivat siis olla erimieltä, eikä se tarkoita, että tulisi paskaa niskaan. Sitä se freedom of speach on. Muutenkin, jos tätä palstaa ei kestä, kannattaa siirtyä nimimerkillä toimiville palstoille.Suosittelen myös imetystukilistaa, koska olet ilmeisesti se seitsenkuisen imettäjä, siellä saat pelkkää selkääntaputtelua.nimim. se ilkeä niskaan paskantaja

MIksi, ette mee muualle jos kaipaatte jotain muunlaista menoa. Mä luulen, että juuri tämä millainen palsta on pitää ihmiset täälä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat