Vierailija

Mummolla menee miesystävät kaiken edelle, muita hoitopaikkoja ei pojalla oikeastaan ole. Yritin taas varovasti kysyä, että oisko voitu mennä vaikka syömään, niin ei käy (kaks kertaa ollu tän vuoden aikana mummolla hoidossa). Miten tässä hoidat parisuhdetta ja yrität kestää uhmaikäistä lasta.

Kommentit (14)

Älkää aina tuomitko niin herkästi toisten perheitä. Jokaisella perheellä on omat ongelmansa ja omat voimavarat hoitaa lapsia ja parisuhdetta. Kyllä yhdenkin lapsen kanssa voi joutua tiukille, jos esim. lapsi vakavasti sairas tai erittäin vaativa lapsi. Jos joku äiti jaksaa hoitaa 12 lasta, ei se tarkoita et kaikilla on samoja voimavaroja. Tai et 1 lapsen perheessä ei voisi olla ongelmia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ei mekään ole oltu kahdestaan missään sitten vuoden 2003, mutta olemme ottaneet sellaisen asenteen miehen kanssa, että aikansa tämä ottaa ja perheenä tehdään kaikkea yhdessä. Meillä on kaksi alle 3-vuotiasta vilkasta ja energistä lasta, ja olemme aika kuitteja, kun saamme heidät nukkumaan (esikoispoika kun tahtoo kukkua tuonne klo 22:een asti). Mutta tämä on tätä aikaa, joskus muistelemme vielä kaiholla näitä kiinteitä lapsi-vanhempi aikoja.

Täällä myös vietetty yhteistä aikaa vuoden 2000 jälkeen vain kotona lasten käyessä nukkumaan. Tätäkin oppii arvostamaan, ja odottamaan. Yhteinen aika ei ole aina lastenhoitajan saamisesta kiinni.

Me ei olla oltu miehen kanssa kahestaan missään sen jälkeen kun esikoinen syntyi v. 2000. Hoitajia kun ei saa , ei sitten millään. Pakko tyytyä tähän tilanteeseen ja keksiä aina lasten mentyä nukkumaan jotakin spesiaalia:)

Ei sit varmaan olis lasta pitänyt tehdäkkään, kun heti tuomitaan, ettei sais mihinkään mennä ilman lasta. No, onneksi ensi viikolla alkaa työt, niin pääsee " johonkin" .

Jaksatteko te oikeasti alkaa istumaan miehen kanssa iltaa kotona lasten nukkumaan menon jälkeen? Me ollaan ainakin niin poikki ja alkaa aamuun valmistautuminen, ettei kyllä käy mielessäkään.Ollaan otettu miehen kanssa asenne, että tää on nyt tätä vähän aikaa.

eivät muka saa lapsenvahtia mistään. Jos sitä yhteistä aikaa haluaa, niin rahalla saa. Ja jos ei halua, niin ei sitä yhteistäkään aikaa kovin kipeästi halua.

Tai ainaki ite oon saanu aina ku tarvis ja sukulaiset, lapsen isän ja omat oikeen tuppaavat hoitajiks! Meillä varmaan tarvis menoja lisätä, et kaikki halukkaat sais hoitaa lasta! :)

Poika on puol vuotias ja ollaan päästy kahestaan meneen jo monesti. Taidetaan olla onnekkaita...

Ja jos haluu " parisuhdetta hoitaa" ilman menemistä, ni eiks se muka onnistu ihan mielikuvitusta käyttäen..? Lapsen nukkuessa, leikkiessä, telkkua katsoessa jne. Teltta pihalle ja sinne kuherteleen... ;)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat