Seuraa 

Onkohan mitään toivoa saada muovista hajua pois?Oli varastossa tavaraa ja on kaikenlaista nyt sellaisessa hajussa jotka huomaa nykyisessä asunnossa kun tässä on vuoden mittaan ottanut käyttöön. Ilmanpuhdistin on nimittäin muovia ja suodattimet uusia ja kun sen käynnistää niin tulee sellainen epämiellyttävä haju jota ei ennen ollut siinä, tai sitten en huomannut vanhassa talossa jossa oli varastoituna kun varmaan kaikenlaisia hajuja oli muutenkin. Oli vuoden käyttämättä moinen laite ja taitaa jäädä käyttämättä jos haju ei poistu.Kommentit (3)

on uudet ja vaihdettavat. Haju ei ole niistä lähtöisin. Siinä on sitten parit irroitettavat suodattimet jotka on jotain muovia niikuin koko laitekin ja ne etenkin haisee. Täytyee kokeilla sitä etikkaa. Oon tekstiileistä saanut sillä mm hiirenpissan hajun pois (hevostallikamoja). Saa nähä haiseeko vielä pahemmin. No, ihan sama jos haisee kun ei tällä hetkellä voi tuota kallista vehjettä käyttää muutenkaan. Toivottavasti kuitenkin auttais.

Ennen käytettiin etikkaa hajun poistoon. Onko suodattimet vesipestäviä? Jos on niin etikkaveteen likoamaan. Pyyhittävät pinnat voi varmaan myös etikalla pyyhkäistä.Uusia suodattima saa varmaan myös ostettua. Niistähän se varmaan pahin haju tulee.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat