Vierailija

vaikka pojat ovat asuneet vuoroviikoin isällään ja äidillään niin heidän osoitteensa on Susannan luona.

Sivut

Kommentit (53)

päähänpisto, jonka on sitten päättänyt toteuttaa? On ainakin aiemmin käyttänyt mielialalääkkeitä masennukseen (eron jälkeen). Onkohan Susannalla siellä Kreikassa minkäänlaista turvaverkkoa? Entä jos hänellä mielenterveys alkaa vakavasti heittelehtimään yllättäen, eikä pojilla ole kenen puoleen siellä kääntyä. Janilla on aika pitkä matka lähteä Suomesta poikia hakemaan, jos niin käy. Ymmärrän täysin jos Jani haluaa kieltää poikiensa muuton Kreikkaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mitä nyt Marin kanssa Ruotsissa ja Norjassa. Kyllä se hankaloittaa elämää, kun omat lapset ovatkin monen tunnin lentomatkan päässä. Eikä sitä rahaa jatkuviin matkusteluihin ole kummallakaan liikaa.

Ja toiseksi missä lapset siellä asuvat kun Susanna matkustelee ympäri maailmaa työtehtävien parissa, sisäoppilaitoksessako?? Kuka heidät hoitaa?

Lainaus:

Lainaus:


Kreikassa täysin erilainen kulttuuri, eri kieli jne.

.
Mutta sä olet varmaan ihminen joka et ikinä voisi kuvitellakaan muuttavasi minnekään, joten et voi ymmärtää.En väitä että se muuttaminen aina ja kaikille olisi pelkästään hieno juttu, tottakai VOI olla myös huonompi vaihtoehto kuin jääminen.
Mutta en enää tässä tilanteessa kun poika aloittaa juuri koulun. Siinä on ihan tarpeeksi haastetta pienelle muutenkin, saati sitten että muutetaan siihen syssyyn jonnekin ulkomaille.

Eikö Sievistenkin muksut ole aika nuoria?Perustelkaa miten vain mutta itsekkyyttä se aina on että repäistään lapset

pois kotimaasta, toisen vanhemman, isovanhempien ja kavereiden luota. Tai muutetaan vaikka kotimassa jonnekin 600km päähän.

Se että oma avioliitto on ollut onneton ei ole peruste sille että lasten kanssa muutellaan sinne tänne ja voidaan tehdä ihan mitä mieleen vaan juolahtaa.

Esim. töitä löytyy yleensä aina lähempääkin, se on vaan kyse siitä mitä asioita pitää elämässään tärkeinä, lasten hyvinvointia vai omaa uraansa.

Itse en voisi kuvitellakaan muuttavani jonnekin satojen kilometrien päähän "vain" työpaikan takia jolloin poika näkisi isäänsä ja isovanhempiaan tosi harvoin. Kyllä se jatkuva reissaaminen edes takaisin rasittaa lasta. Se on hyvä sellaisen hurskastella että "eihän se nyt ole matka eikä mikään" jonka ei sitä itse tartte tehdä.Päähänpistolta tuo Susanna Sievisenkin ulkomaille muutto vaikuttaa.

Taitaa olla sen verran negatiivista julkisuutta plakkarissa että täytyykin muuttaa ulkomaille, täällä ei työmarkkinat taida hänelle kovin ruusuiset olla.

Mutta jättäisi ne lapset tänne tuttuun ympäristöön. Eikö se vanhempi poikakin ole itse sanonut että haluaa jäädä Suomeen. Mutta eihän lasten sanomisilla monestikaan ole merkitystä kun äiti/isä haluaa tehdä oman päänsä mukaan...

Lainaus:

mutta tässä nyt kokoajan vaahdotaan kuinka se on kamalaa niille pojille. Siitä olen eri mieltä.
mitään herkkua välttämättä ole. Isä, kaverit, mummot ja vaarit jäävät Suomeen.

Kreikassa täysin erilainen kulttuuri, eri kieli jne.Kyllä on itsekäs päätös äidiltä.

peruskoulussa hankkii ihan yhtä hyvän kielitaidon kuin ulkomailla asuessa kansainvälisessä koulussa. Sehän nyt ei mitenkään voi pitää paikkaansa.Lainaus:

jonka kansainvälisessä koulussa on paljon sellaisia, jotka eivät puhu englantia natiiviaksentilla. Myös opettajien joukossa. Mutta mitä siitä, jos mikä tahansa muu kuin suomalainen tapa lausua englantia on parempi.

vaikkei enää ui kilpaa? Jos käy ja pojat ovat olleet kuukausia siellä, se on varmasti ollut myös Sussun tahto, koska asiasta ei ole mitään riitaa ollut. En usko, että Jani olisi voinut viedä lapsia kuukausiksi pois Suomesta yhteishuoltajuuden vallitessa, ilman Sussun suostumusta. Kuten ei nytkään Sussu tule saamaan poikia mukaansa Kreikkaan, jos Jani ei anna siihen lupaa.

yrittäessään estää Susannaa viemästä poikia Kreikkaan. Susanna haluaa erottaa pojat isästään, isovanhemmistaan, kavereistaan, tutuista asioista ympärillään. Erittäin itsekästä käytöstä Susannalta, mutta saahan siitä hyviä otsikoita taas muutamaan lehteen.

Jos menevät englanninkieliseen kouluun niin ei siellä kunnollista englantia opi koska kuulevat kieltä ainoastaan koulussa.Lainaus:

Plus että Suomessa ei voi hankkia samanlaista kielitaitoa kuin asumalla ympäristössä missä ei puhuta suomea. Tai ainakin se on hyvin vaikeaa, varsinkin Vihdissä missä Aleksanteri on ollut ihan tavis-suomalaisessa koulussa.

mutta jos asuvat kovin kaukana toisistaan niin molempien lähellä lapset eivät sitten voi asua.Mutta lasten etu ei kyllä automaattisesti ole jäädä sinne missä nyt ovat, voi todellakin olla lapsille upea kokemus tuo ulkomailla asuminen.ja mistä te tiedätte ne lastenhoito- asumis- ym järjestelyt siellä Ateenassa kun tunnutte olettavan että lapset on siellä sitten jotenkin heitteillä?

JA kun rahaa on niin varmasti tapaavat usein. Monilla lapsilla on 4h ajomatkaa toisen vanhemman luon. Aina tietysti surullisia nämä tapaukset missä riidellään lapsista, jo eroaminen on tosi surullista minusta!Lainaus:

On aika kurjaa pojille olla neljän tunnin lentomatkan päässä isästään, sisarpuolestaan ja mummoistaan ja papoistaan.

Lainaus:


Kreikassa täysin erilainen kulttuuri, eri kieli jne.

.
Mutta sä olet varmaan ihminen joka et ikinä voisi kuvitellakaan muuttavasi minnekään, joten et voi ymmärtää.En väitä että se muuttaminen aina ja kaikille olisi pelkästään hieno juttu, tottakai VOI olla myös huonompi vaihtoehto kuin jääminen.

myös heitä ja heidän mielipidettä asiaan. Eli turhaan täällä palstalla mietitään kumpi "ansaitsisi" lapset. Voihan tuon ikäiset lapset hyvin ilmoittaa, että haluavat äidin mukana. Se painaa kyllä vaakakupissa enemmän kuin isän vikinä ja halut. Suomen oikeusjärjestelmä kulee myös lapsia jos he ovat tarpeeksi vanhoja ja kypsiä ilmaisemaan mielipiteensä.

Hänelle itselleen tekee varmaan tosi hyvää päästä pois ja toivottavasti me muutkin vältymme näkemästä häntä enää lööpeissä niin usein.Ulkopuolisen on täysin mahdotonta ottaa kantaa onko Kreikkaan muutto pojille hyväksi vai pahaksi. Ovat kuitenkin niin isoja jo, että osaavat sanoa mielipiteensä. Paljon on merkitystä esim. heidän äitinsä henkisellä kunnolla. Lehtien sivuilta luettuna hänen toilailunsa vaikuttaa joskus aika huolestuttavilta, mutta ehkä tämä irtiotto on hänelle mahdollisuus. Merkitystä on myös miten pojat tulevat toimeen Janin uuden puolison kanssa, riittääkö pojille aikaa uusioperheessä. Luottaisin poikien omiin tuntemuksiin asiassa.

Miten tämä eroaa siitä, että Jani käy joka talvi Australiassa treenaamassa asuen siellä useamman kuukauden, viimeksikin oli pojat mukana. Lentomatka ainakin on monta kertaa pidempi kuin Kreikkaan. Ai että isi saa viedä, mutta äiti ei kun äiti on ilkeä?

Lapsilla on isä, jonka luo he lentävät aina tarvittaessa kun Suski matkustaa. Lento kestää vain hiukan yli 4 tuntia- eli ei siis Suskin mukaan kauaakaan.

Kaverit heitti ulos ulkomailla kun riiteli.

Tissikuvia ip-lehdissä.

"Kirjailija" pääasia parisuhdeneuvoja.Tällainen ihminen ei ole uskottava lastensa huoltajaksi.Tuo nainen on vitsi.

Ihan samalla tavalla Janilla ei olisi yhteishuoltajuudessa oikeutta viedä poikia mukanaan ilman Sussun suostumusta, jos Marin kanssa päättäisivät muuttaa vaikka Tukholmaan. Ihmiset ei taida ihan ymmärtää tätä yhteishuoltajuuden juridista puolta.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat