Seuraa 

Onko muita joiden vauvoilla pelkastaan suolisto oireita ja on todettu allergia?Meidan 2kk itkee joka ruokailun yhteydessa ja alkuun ajattelin sen johtuvan liiallisesta maidontuotannostani(nielee ilmaa ja tukehtuu ylenpalttiseen maidontulvaan), mutta nyt olen alkanut epailla jo allergiaakin kun maidon tulo on jo vahan rauhottunutkin ja syominen sujuu vahan helpommin. Mitaan ihottumaa ei ole ja kakka on nestemmaista, mutta niin kai se on kaikilla rintamaitoa juovilla? Kakkaa tulee kerran kaksi viikossa kaulaan asti. Eli yhtena paivana viikossa kakkaa parit kunnon taydet vaipat. Selvasti paljon vatsakipuja ja pulauttelu aika voimakasta. Voi heittaa ihan runsaan oksennuksen jopa 1/2-2h unienkin jalkeen, mutta yleensa oksentaa heti syotyaan(liikaa maitoa?).Yot sujuu paremmin kuin paivat, eli ei itke paljoa mutta selvasti herailee vatsavaivoihinsa ja kun pierut on toraytelty nukkuu taas hyvin.Neuvokaa tai kertokaa kokemuksistanne.Aloitin maidottoman dieetin tanaan. Seuraavaksi kai kokeiltava viljat jollei tasta loydy jo syyllista.Kiitos etukateen jakamistanne kokemuksista.elenoora ja pieni saalittava pieruhirmu

Kommentit (4)

Jos maha ei rauhoitu viikon jälkeen, kun maito on pois omasta dietistä niin sitten myös muna pois ja tämän jälkeen altistus lääkärissä ( erityiskorvikkeita ja diagnoosia varten). Yksin ei kannata jättää pois ruokia ja ruveta suppelle dietille eli kehoittaisin menemään allergialääkärin vastaanotolle. Jos teillä ei ole vakuutusta, joka kattaa kulut niin pyydä sitten vaikka siltä yksityiseltä ( pääsee nopeammin, varsinkin jos neuvolasta ei saa apua, aina kun sielläkään ei ole asiantuntemusta) jatkotutkimuksiin esim. iho-ja allergiasairaalaan tai paikkakuntanne vastaavaan, jos tarvetta on. Niin ja kun olet jättänyt maitotuotteet pois pitää sinun huolehtia omasta luustostasi ja lisätä ruokavalioosi esim. 500mg kalkkitabletti päivittäin, ettei oma luusto haurastu. Lapsihan saa kalkin sitten äidinmaidon kautta.Käytännössä meillä lapsen mahan rauhoittuminen aina altistuksen jälkeen kesti pahimmillaan parikin viikkoa. Ensin viikko ummella ja sitten viikko kuralla =( Ja oli kipeä. maitoallergia diagnosoitiin samanikäisenä kuin teillä ja dietin ansiosta ja sopivalla korvikkeella myöhemmin masu rauhoittui ja asi alkoi edetä. Mutta siis suositteln ehdottomasti asiantuntevaa lasten allergologia eikä mitään muita lääkäreitä =) Niin aj osa allergialääkäreistäkin vähättelee omaa tietämättömyyttään suolioireista allergiaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Eihän tuo pulauttelu ja röyhtäily oli maidon liiallista takaisinvirtausta? Eli kaikilla vauvoillahan tuo on tavallista, mutta jos polttaa ruokatorvea niin siihenhän on lääkkeet?Minä olen myös maidottomalla kun pojalla ollut paljon vatsaongelmia. Lisäksi seurasin tuota röyhtäilyä ja käytän nyt Gavisconia, jolloin estää närästystä ja poltetta ruokatorvessa. On auttanut.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat