Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

eli ollaan yritetty vauvantekoa, mutta pari viikkoa ollut outoa alavatsa" turvotusta" ,ei suoranaisesti kipua mutta jotain menkkakipumaista olotilaa, menkat tuli ja meni, tein raskaustestin ja negaa näytti. onko kellään käynyt " ihmettä" että olisikin ollut kaikesta huolimatta raskaana? toivon sitä mut nyt on jo paniikissa käynyt mielessä et onko joku tauti,oon aivan toivoni menettänyt... Jos on jotain kokemusta niin auttakaa, lääkäriinhän tästä joutuu mut jos sais jotain kokemuksen ääniä..

Kommentit (11)

jos ei raskaus ni onko mieheni kenties pettänyt mua vai mitä hittoo tää voi olla??? eikö kellään ole mitään kokemuksia (en odota diagnoosia vaan jotain vinkkejä ennen ku soitan lääkäriin) tai osiko joku rohkea ja sanois et voi ollakin raskaus kaikesta huolimatta

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

pettäminen liittyy siten,et jos on joku sukupuolitauti.... kaikkee tulee mieleen... eikös ole aikuinen hölmö,kun toivoo, et joku sanois mitä haluan kuulla eli raskaus, mut toivo on menny. kaikki mahollisuudet on tullu mieleen. mut menkat tuli ajallaan ja kesti 4 pvää ja niistä viikko ja tuntemusta vielä.

Tiedän niin käyneen monelle lasta yrittävälle, että kroppa ikäänkuin harjoittelee ja puhdistelee itseään enne tositoimiin ryhtymistä, jotta alkiolla olisi ihanneolot kiinnittyä. Monesti näin käy kuulema juuri pillerit lopettaneelle naiselle, että keho etsii ensin oman tasapainonsa.

Onhan sekin mahdollista että olet jo raskaana, joskus menkat voi tulla kolmestikin vielä raskauden aikana ennen kuin loppuvat (näin kävi tädilleni)

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat