Seuraa 

Kun grillaatte pesettekö kaupan marinoinnit lihasta ensin pois? Entäs kun tekee ihan sisätiloissa sapuskaa valmiiksi marinoiduista lihoista ruokaa niin pesettekö vai laitatteko kaikkineen päivineen pannulle?

Kommentit (2)

En mä ole pois pessyt. Sehän on hyvä, kun on kosteutta siinä lihan päällä ja makukin säilyy... Pannulla jos käristän jotakin marinoitua niin siihen saa kastikkeen saman tien kun kaataa vaan kerman päälle paistamisen lopuksi...



Täällä on kyllä varmaan viisaampiakin kokkeja, mutta mun mielestä ei kannata alkaa marinadeja huuhtelemaan.

Mieluiten marinoin itse, mutta joskus kesäaikaan mökkioloissa on ihan lihan säilyvyydenkin takia käsittääkseni parempi ostaa liha marinadissa.



Marinadi roiskuu, räiskyy ja syttyy palamaan grillissä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat