Vierailija

Sisko tuli meille pariksi päiväksi kyläileen ja illalla kertoi olevansa raskaana... kahden pojan kanssa kuulemma ollut toukokuussa, äidille ei uskalla kertoa... hauskaa.

Kommentit (16)

Ei se auta jos tietää yhden tai kaksi vähemmän surullista tapausta. Suurin osa teiniäideistä päätyy sosiaalipummeiksi ja katkeriksi ämmiksi. Syrjäytyneet ovat Suomessakin merkittävä ongelma eikä teiniäitiys sovi tähän yhteiskuntaan. Eri juttu jossain kehitysmaassa.

Keskustele siskosi kanssa ja hakekaa yhdessä tietoa eri vaihtoehdoista. Mihin hän päätyykin, ole hänen tukenaan siin vanhemmille kertomisessa kuin päätöksen toteuttamisessa. Jos hän päätyy aborttiin, älä tuomitse vaan tue. Samoin jos hän päätyy pitämään lapsen, tue ja auta kaikin keinoin.Nuorena saatu lapsi voi olla myös hyvä asia. Omiin menemisiin tulee tietty rajoituksia, mutta toisaalta jaksaa hyvin hoitaa lasta ja jaksaa vielä paljon muutakin. Kaikista nuorista äideistä ei tule sossupummeja! On myös fiksuja ja raskaus ja lapsi kasvattaa nopeasti.

Miettikää yhdessä,mikä on mahdollista ja mikä on ratkaisu, jota ei tarvitse katua myöhemmin.Itse en aborttiin pystyisi ja suren jokaista tehtyä aborttia,koska kärsin lapsettomuudesta, mutta en tuomitse ketään. Jokaisen on itse mietittävä, mihin omat voimavarat riittää ja mihin kykenee.

Onnea siskollesi, jos hän päättää pitää lapsen! Ja voimia, jos hän päättää luopua lapsesta tavalla tai toisella.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Toivottavasti kuitenkin omille lapsillesi opetat, että ihmiset ovat yksilöitä.

Eli vaikka olisit kuinka tuota mieltä, muistathan kertoa, että yksilötasolla noilla yleistyksilläsi ei ole mitään merkitystä.

Jos hän haluaa abortin niin häntä ei saa syylistää missään nimessä siitä. Koska hänhän on periaatteessa vasta lapsi itsekkin. Mut jos hän hän haluaa pitää lapsen on hänelle kerrottava mitä se tuo tullessaan. Kuitenkin tärkeintä on että tuet häntä tekipä hän minkä ratkaisun tahansa.

työssäkäyvä ihminen ja huolehtii lapsistaan ehkä jopa paremmin, kun jotkut vanhempana äidiksi tulleet!

Mutta mitä siskosi ikinä päättääkään, niin yritä olla tukena, joskus se sisarusten tuki voi olla parempi kun omien vanhempien....niiden kanssa nuori monesti pelkää sitä että hyväksytäänkö vai eikö.

Ei ole kypsä äidiksi kun noin vastuutonta hommaa..

Että ihan kahden POJAN kanssa ja ilman kortsua

molemmilla kerroilla? Suosittelen lämpimästi aborttia.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat