Vierailija

Kommentit (6)

Kasvisjutut on tietty kans hyviä, minun taitoni kasvisruokakokkina vaan on kovin rajallinen ja mies on paatunut lihansyöjä, eli ruoka ei ole ruokaa jos ei mukana ole myös lihaa.Lisää vinkkejä? Ja hyvistä ja helpoista kasvisruokaohjeista olisin myös kiitollinen... (ukolle purkki nötköttiä kylkiäisiksi...)

Säilykkeissä on vaikka mitä ja niistä saa tehtyä tosi monenlaista - ja taatusti säilyy. Itse en edes jaksa kauheasti paneutua ruoanlaittoon mökillä, mutta toki vähän on käytettävä mielikuvitusta, muuten alkaa loppukesästä porukka laihtua ;-) Kasvisruoka on mökillä turvallisempi vaihtoehto, koska liha ja kala helposti pilaantuvat jo matkan aikana, jos teilläkin kerran on pitkä matka kaupasta. Maitojauhetta kannattaa ostaa varastoon ja tietysti kaikkea kuivattua leipää, näkkileipää siis yms kannattaa pitää varastossa. Kaupoissa on muuten myös erilaisia soijapihvijauheita, joita kannattaa ostaa varastoon. Ne ovat hyvänmakuisia varmasti lihansyöjillekin ja helppoja valmistaa pelkkää vettä lisäämällä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Keitettyjä tietysti ...sitten loput seuraavalla aterialla grilliin, vähän grillaussoosia sudit päälle, avot. Perunasiivuja folionyyttiin kalan tai kanan ja kasvisten kaa, pyttipannua muurikassa...Niitä saa myös tölkissä (pirkka) ja vaikka eivät oo ihan yhtä hyviä kun pakasteet, niin hyviä kumminki, voita ja suolaa päälle.Erilaisia kasviksia folionyyttiin ja jos tykkäät niin päälle loraus ruokakermaa tai rkl tuorejuustoa.Tomaatit grilliin kokonaisia, tarjoa kermaviilikastikkeen kaa.Säilykepavuista saa vaikka mitä: keiton, chili con carnee vaikka just sen nötkötin kanssa, tosi ruokasan salaatin kun laitat sekaan esim. sipulia ja fetaa (fetaahan myydään kans semmosissa tetroissa - säilyy huoneenlämmössä)tai keitetyt perunat/riisi/makaronit kastikkeilla jne. Meidän lapsille kelpaa myös " mummonmuusi" jolle voi paistinpannulla lämmittää vaikkapa lihapullia kaveriksi. Vesihauteessa kattilassa voi lämmittää myös valmiit laatikkoruuat(folio). Kyllähän se ruokapuoli tietty voi aika yksipuoliseksi alkeellisissa oloissa pidemmän päälle käydä mutta onpa sitten kotona mukavaa kokkailla suorastaan ylellisissä olosuhteissa. Tuo kylmätilojen puute kyllä rajoittaa aikalailla, vaatii melkeinpä päivittäistä kaupassakäyntiä...

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat