Seuraa 

Meillä kun on tyttö ja poika ja Brunon mukaan tulossa olisi tyttö - tekisi mieli pistää menemään pojan vanhat vaatteet (niitä kun on yli 3 ! Ikean kassillista).Mutta mitä jos tuleekin poika?Eli onko Bruno ollut aina oikeassa?Eesa 21+5(Teillä voisi jo varmaa tietoakin olla :) )

Kommentit (4)

Uskoisin, että nykyisillä laitteillaan ei virheen mahdollisuutta juuri hänellä enää ole. Varsinkin siis, jos menee hänelle vkon 20 jälkeen.Me olemme käyneet hänellä kaikissa kolmessa raskaudessa ja joka kerta sanonut meille, että 100% varmuudella on tietty sukupuoli joka on sitten pitänyt paikkansa. Myös kaikki siellä käyneet ystävämme ovat saaneet oikeaa tietoa. Meille Bruno myös sanonut, että jos ei jostain syystä ole varma sukupuolesta niin ei lähde sitä arvailemaan.

ettei Brunon ' veikkaus' käynyt toteen, tyttö oli hänen mielestään tulossa mutta syntyikin poika. Joten ei kai niihin voi ihan 100% luottaa?!Harmillista just se että olivat hankkineet kaikenlaista juuri tytölle ja kaik meni uusiksi kun olikin poika.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

MEillä ainakin tiesi että tyttö oli tulossa ja sanoi ettei hän sano jos ei oo 100% varma ja sanoi vielä että tulkaa sitte näyttämään jos sanoi väärin ?NO voihan sitä tietysti erehtyä...MEillä ainakin hän selosti ja näytti ultrassa että mistä päätteli että tyttö tulossa ja minä ainakin jos vaan sanoisi että tyttö tulee käskisin näyttää ja että perustelee mistä sen näkee onko tosiaan varma jne...Mutta kaikki jotka mä tunnen on sanoneet että oikein meni veikkaus!!Eipä silti en mäkään ihan kaikkea uskaltanut silti tyttöjen vaatteita ostaa mistäs sitä ikinä tietää

..

Me käytiin Brunolla rv 23+4 ja se sanoi että tyttö tulossa ja näytti kaikki " osat" . 5.6 syntyi meiän tytömme. ihminen Brunokin on ja varmasti tekee virheitä mut aika hyvät ultralaitteet sillä ja varmasti erittäin ammattitaitoinen ja tarkka on.my_selene ja Mai 3+ viikkoa

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat