Seuraa 

Meillä kun on tyttö ja poika ja Brunon mukaan tulossa olisi tyttö - tekisi mieli pistää menemään pojan vanhat vaatteet (niitä kun on yli 3 ! Ikean kassillista).Mutta mitä jos tuleekin poika?Eli onko Bruno ollut aina oikeassa?Eesa 21+5(Teillä voisi jo varmaa tietoakin olla :) )

Kommentit (22)


Sanoi niin varmasti, että tyttö tulee ja esitteli värkitkin, että uskoin kyllä. Oikeasssa olikin, toinen tyttö tuli.Mulla on kuitenkin sellainen muistikuva, että joskus ois täällä tai odotuspalstalla ollut puhetta ja joillain oli mennyt pieleen arvio. Lienee todella harvinaista silti.Oisko paha säilyttää pojan kamat vielä synnytykseen saakka ja pistää kiertoon sen jälkeen? Jos vaikka lajittelisit ne valmiiksi. Sitten ei tarvis miettiä osuiko poikatieto oikeaan:)T: Yniäinen ja kaksi tyttöä (joista ekasta lääkäri koko ajan " tiesi" tulevan tytön, mutta vasta loppupuolella onnistui ultrassa näkemään alapään. Se tavallisella ultralla eikä Brunolla)

Rv 26 käytiin ja sanoi että tyttö siellä on ja niin olikin! Kysyimme kuinka varmaa se on ja hän vastasi että kertaakaan hän ei tietääkseen ole uransa aikana erehtynyt. Ainakaan kukaan ei ollut soitellut perään...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meille ultrassa Bruno sanoi, että on tyttö tulossa. Totesi myös poislähtiessämme, että on 100% varma sukupuolesta. Hän ei kuulemma kerro sukupuolta, jos ei ole aivan varma.Nyt odotan pikkukakkosta ja kävin Felicitaksessa Tapio Kurjella ultrassa. Hän sanoi jo np-ultrassa rv10+5, että näyttäisi olevan poika tulossa :O. Totesti vaan, että tarkistetaan vielä seuraavalla kerralla, että arvio on oikein. Niinpä rakenneultrassa rv23 vahvistui, että poika tulossa. Selvästi näkyi pippeli siellä jalkojen välissä ;-).masunasu rv30+1 ja tyttö 2v2kk

Just tämä tosiasia saa teidät ehkä miettimään tämän niin kovasti arvostetun lääkärin ammattitaitoa..!!!Meidän mussukalla piti olla 6 varvasta,samoin sormea,Mahalaukusta puolet ulkona (gastro-joku) ja vielä joku muukin.Niin sanoi vielä että näyttäisi poika olevan.Tämän kaiken kertoi viikolla +11 np-ultrassa tehtyään tosi kovakouraisen alapäätutkimuksen 22 vee tytölle joka esikoistaan odotti.Oli vielä tosi kiireisenoloinen ja muutenkin tosi outo.Ja kaikki löydöksetkin kertoi vaan huolimattomasti ja tökeröstä.Olipa siinä mukava itkusilmässä lähteä kotiin.

Hohhoijaa.Siinäpä meni raskausaika päin peetä,kaikki mahdolliset tutkimukset ja kokeet,vain koska tämä niin viisas tyyppi oli sellaista epäillyt.No polilla sanoivat että ei tuossa vaiheessa mahan kuulukaan olla vielä " valmis" jne,mutta pakko oli pelata varman päälle ja tehdä kaikki mahdolliset jutskat.Olipa tosi mukava odotusaika sen mulkvistin takia.Viimeisillä viikoillakin yritettiin vielä laskea varpaita polilla.

Että terveisiä vaan.Sen virheen tein vaan kun menin siihen np-ultraan..!!! :(Loppuaika kun oli henkisesti ihan yhtä helvettiä!!....Mutta loppu hyvin kaikki hyvin.Oli ilmeisesti monta suojelusenkeliä mukana matkassa.9 pisteen tyttö tuli ja ihan TÄYSIN normaali tapaus ja täysin normaalisti kehittynyt tähän päivään asti (9 kk)Mutta niin ne on erehtyväisiä lääkäritkin.. (juu en ole yhtään katkera..en.. ;)

Piti vielä sanoman...

Olen jostain kuullut/lukenut, että Bruno ei kerro, jos ei ole asiasta 100% varma. Näin ainakin muistaisin...Maalisprinssin äiti edelleen....

Kävimme n. rv 20 ultrassa ja hän kertoi, että tyttö olisi tulossa. Nyt meillä on tytölle sisustettu huone ja paljon vaaleanpunaisia vaatteita odottamassa. Esikoisen (poika) vaatteita en ole vielä uskaltanut pistää pois ihan vain varmuuden vuoksi. Mutta minä kyllä luotan häneen.Pepper rv 36

ominaisuudet niissä kutakuinkin on) on niin tarkka, että laita vaatteet pois vaan. Se 3D on siis toista luokkaa ku nää normi ultraäänet lääkäreillä, siinä näkyy kaikki pelit ja rensselit.

kun sanoi tuon " tuossa on pippeli, teille on siis tulossa poika" , niin kysyin, että " oletko aivan varma?" ;)

Hän vastasi, että " en sanoisi, ellen olisi täysin varma" .Enkä kyllä tuttavapiiristänikään ole kuullut kenenkään vauvan sukupuoliarvion menneen väärin.

suurimmassa osassa tapauksia on oikeassa. Mutta kuulin ystävältäni tapauksen että oli syntynyt " väärää sukupuolta" (hän kätilönä) en nyt muista kummin päin oli tyttö muuttunut pojaksi vai poika tytöksi, mutta pointti on se, että väärin meni Brunon arvailut... näinkin voi käydä.

Samoin kolme ystävääni ovat käyneet Brunolla, yhteensä 5 poika-arviota on tehnyt ja 5 poikaa on syntynyt :)Olen lukenut täältä, ettei kukaan tiedä ketään, jolle olisi sanonut väärin sukupuolen. Eli kyllä mä ainakin luotin (luotan) häneen 100%.kun keskimmäistämme odotin, kävimme Brunolla 3D-ultrassa, vuonna 2002.

Sanoi, että " tuossa on pippeli, teille on siis tulossa poika" ;)

Ja niin syntyikin POIKA :)

sanoi pojaksi, mutta oltiinhan me tuo jo tiedetty rakenneultrasta lähtien, eikä se synnärillä mihinkään muuttunut.Nyt käytiin taas Brunolla ja eiköhän se tässä 1kk sisään selviä, että oliko oikeassa vai ei, mutta kyllä minä jälleen sanoisin, että oli, sillä rakenteessa itsekin samaan tulokseen päädyin ja kätilömme nyökytteli selvälle näkymälle myös silloin.-E & poju 03-2005 ja kipinä LA 8.8.06

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat