Vierailija

Olen ostanut lapsille polkupyöriä 3-35 eurolla!

Kommentit (30)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ostin joskus VR:n makasiinien kirppikseltä. Ketutti silloin että tuli ostettua liian iso, mutta kaikkien kolmen raskauden aikana (olen ollut viimeisilläni aina talvella) on ollut täyden kympin ostos!!!

viimeisimmät tosin olivat vauvan vaatteita ja erittäin halpoja ja kauniita.

kalleimmat ostokseni oli vauvan pinnasänky 5¿ ja Kerrossängyt 10¿.

viemällä keräysastiaan nahkatakkeja,ulkomaisia vauvan rimssumekkoja ja noita retro 70-luvun hyväkuntoisia potkareita,joita ite en osannut arvostaa. Nythän ne on taas kuuminta hottia.

erinäiset 70-luvun hyväkuntoiset froteiset vauvanvaatteet, joita ostin epätrendikkäänä (tai aikaani edellä) esikoiselleni noin 0,20-1 MARKALLA. Ja jotka buumin tullessa myin sitten 25-45 eurolla eteenpäin :)

siis aito iranilainen villa-silkkimatto, käsinsolmittu ja kutojan signeeraama. Maksoin 55 markkaa kun kauhistelin myyjälle miten likainen ja kulunut se oli... Noissa itämaisissa matoissa on se juuri jutun juoni että mitä kuluneempi, sen arvokkaampi, parenevat vain käytössä.Vein Stadiin arvioitavaksi parille mattokauppiaalle ja hinnaksi arvioivat about 12000-15000mk. Toinen myyjä olis heti ostanut maton 13 tonnilla. En myy.

50 centtiä. Housuissa oli pieni tahra, jonka peitin paikan alle.Kirjoja todella pilkkahintaan. Ikimuistoisin ja takuulla käytetyin oli himoitsemani erinomainen 70-luvun keittokirja, joka löytyy sekä äitini että mummoni hyllystä, 2 euroa.Ihana kevätmekko tytölle eurolla ja samaan syssyyn kengätkin 3 euroa, 4:llä eurolla siis koko asu.ym. ym.

85 x 160 cm ja on nyt ollut pitkään käytössä keittiössämme, johon on kuin mittatilaustehty. Tuon kokoisia pöytiä saa vain mittatilaamalla eli ovat normaaleja pöytiä kalliimpia vielä.

oikea hinta yli 100 euroa.uudet mustat nahkasandaalit, 4 euroasuomalainen puinen syöttötuoli, 5 euroahienot lasten nahkasandaalit 3 euroa (ulkomaiset, ei edes saa Suomesta)useita edullisia vaatteita, merkkituotteita

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat