Vierailija

Kun pidätte tupperi yms. esittelyt tai lapsellanne on synttärikekkerit niin laittakaa vastauspyyntö muotoon : Jos pääsette tulemaan niin ilmoitathan viim...Turhan usein kutsuissa on että: ps. Jos ette pääse tulemaan niin ilmoitathan..Mielestäni halukkaat ilmoittautuvat eikä päinvastoin!!!

Kommentit (8)

Oletus on että kutsuttuna tullaan ja esteestä ilmoitetaan. Paitsi jotkut Tupperwaret jotka on kokonaan kutsujan vastuulla. Niihin ei ole pakko mennä vaikka ei olisi estettäkään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meidän hääkutsussa oli erikseen mainittu, että ilmoita siihen ja siihen pvm mennessä tuletteko ja kuinka monta teidän perheestä tulee. Sen jälkeen teemme sitovan tilauksen tämän mukaan.Eli ne joista ei kuulunut mitään jätettiin rannalle.

ja aina pitäis olla vastailemassa vaikka en niistä ole kiinostunut enkä niihin menossa! Aina en edes vastaa vaikka en menekään. Ymmärrän häät ja muut juhlat joihin on korrektia vastata, mutta nää hölynpölykahvikokkarit, ei kiitos!

Tupperi- ym. kutsujen suhteen on fiksumpaa että ne ilmoittavat jotka tulevat, sen sijaan synttärit, häät, ym. tilaisuudet ovat juuri tuollaisia että oletuksena on, että kutsuttu tulee mutta esteestä ilmoitetaan.

eli ihan oikein olettaa, että kaikki jotka kutsun saavat tulevat tai ilmoittavat etteivät tule.Näin se etiketti menee. Eikä esittämälläsi tavalla.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat