Vierailija

Just mainostettiin että "Nyt Kartanon perunalastut ovat entistä herkullisempia, sillä ne valmistetaan auringonkukkaöljyssä keittämällä. Auringonkukkaöljy sisältää runsaasti tyydyttymättömiä rasvahappoja, eli hyvää rasvaa ja vähemmässä määrin tyydyttyneitä rasvahappoja." Ja ne on kuorimattomista perunoista, eli sisältää kenties vielä ne vitamiinit/kivennäisaineet jotka on perunassa siinä heti kuoren alla.



Missä rasvassa muut sipsit on paistettu? Tuoteselosteissa lukee vain kasviöljy. Mutta tyydyttyneitä rasvahappoja on paljon: esim 15-55g/100gsipsejä. Kun Kartanon sipseissä tyydytyneitä rasvahappoja vain 2g/100g sipsejä.

Kommentit (4)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat