Vierailija

Ollaan kesällä menossa. Tiedän, että siellä on tosi kallista. Mutta olisiko mitään edullista?

Kommentit (21)

ja siellä ruokaosastolla on ihania herrrkkuja, eikä maksa maltaita.

Camdenissä isot markkinat ja portobelloroad nottinghillissä, jompi kumpi olis must. viikonloppuna parhaat menot.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kannattaa käydä Bootsilla (niitä on joka kadun kulmassa). Niistä saa kaikkea ihanaa kempparitavaraa ja muuta mukavaa. Myös teetä kannattaa tuoda. Ja jos haluat jotain " erikoisempaa" itsellesi/tuliaiseksi, niin kannattaa käydä eri museoiden museokaupassa. Ja ainakin ennen Mark & Spencer oli aivan loistava paikka ostaa alusvaatteita. Ja tavarataloista kannatta käydä ns. päivittäiskosmetiikka osastoilla, niillä on kaikkea kivaa. Aikakauslehdet ja kirjat ovat ihan ehdottomia ostettavia. Ja tietysti tee ja toffee!! Myös Madonnan virallista konserttikiertue kamaa on musakaupoissa.terv.

Lontoo fani

eI Se lontoo sinällään oo kalliimpi ku esim Helsinki tai muukaan Suomi. Ruokakaupassa voi asioida jopa halvemmallakin ja valikoimat paaaljon paremmat keskimäärin marketeissa.

vaatteita esim. Topshop (oxford circuksessa hyvä) yms aikuisille, primarkista saa halpoja ja ihania vaatteita lapsille (primarkkeja ei ole keskustassa, vaan esim webleyssa.) Oxford steetillä kun pyörii niin päivä menee nopeasti ja löytää varmaan ostettavaa moneen makuun. siellä on myös disneystoreja ja isoja musiikkiliikkeitä, joissa hyvät alet näihin aikoihin. Bussilla pääsee nopsaan piccadillyllekin eikä kävellenkään mene kauaa. Oxford circus -- piccadilly reitin varrella on esim tämä Hamleys- lelukauppa.

http: //www. sohighsoho. co. uk/Waterstones-kirjakauppa on myös ihana ja siellä törsään paljon rahaa.http: //www. theunderworldcamden. co. uk/^ja tuolla kaikkea nähtävää ja koettavaa2

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat