Seuraa 

Tein testin keskiviikkona johon sain haalean haamun... Vähän jo enteilinkin että olis tärpännyt, kun väsytti niin ja tuli rusehtavaa tuhrua niinkuin esikoisenkin alkuraskaudessa. N. kaksi vuorokautta testin teosta alkoi kuitenkin kauhea vuoto ja alavatsaan koskee normaalia kuukautiskipua enemmän. Eli ilmeisesti kyseessä ns.kemiallinen raskaus.Varsinainen kysymys tulikin jo otsikossa, eli voidaanko jo heti seuraavasta kierrosta yrittää uudelleen vai täytyykö pitää " välikuukausi" ?

Kun tavallaan en välttämättä edes tietäisi olleeni raskaana? Vuoto kun alkoi vain muutaman päivän myöhässä? Eli mahtaako mitään haittaa olla vaikka heti uudelleen raskautuisi? Onko kellään kokemuksia? Tietoa?Etukäteen jo kiitollisena,

-Alpukka

Kommentit (3)


Ei ole kokemusta mutta itse varmaan jatkaisin elämää ihan normaalisti. Eihän noin varhaisen km takia kannata heittää kokonaista hyvää yrityskuukautta hukkaan =o)Osanotto ja onnea tulevaisuuteenHANNELE rv 6+1

Itselläni juuri pari viikkoa sitten varhainen km ja kyselin silloin äitiysneuvolasta apuja. Sieltä sanottiin, että voi yrittää uudestaan heti seuraavasta. Ainoa syy, miksi suositellaan odottamaan yhdet kuukautiset on, että tulokkaan lasketunajan määrittäminen on helpompaa. Totesi kuitenkin, että nykyisillä ultrilla laskettuaika pystytään määrittämään niin tarkasti, että sen takia ei enää tarvitse odottaa. Ei siis muuta kuin uutta tulemaan. Plussaonnea!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Jenkkilääkäri siis kehotti antamaan keholle aikaa toipua. Uuden keskenmenon välttämiseksi kehotti odottamaan 2 kiertoa ennen uutta raskautta. Raskautuminen on silloinkin herkässä. Maltti on valttia! Siunausta ja onnea uuteen yritykseen!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat