Seuraa 

Hei, olisiko kellään tietoa ja kokemusta siitä, kun Suomesta ostettu vientiauto tuodaan Ranskaan? Kysyisin erityisesti kahta asiaa:1) Pitääkö ihan sillä hetkellä kun ensimmäisen kerran ajetaan Ranskan rajan yli ilmoittaa jotakin jonnekin, saada leima johonkin paperiin yms. vai voiko vain ajella maahan muina miehinä ja sitten myöhemmin alkaa hoitaa rekisteröintiasiaa?2) Kuinka kauan Ranskassa saa ajaa suomalaisilla vientikilvillä, eli kuinka kiire on aloittaa rekisteröintiprosessi?3) Missä vaiheessa ja miten se arvonlisäveron maksaminen konkreettisesti tapahtuu? Pitääkö siitä itse ilmoittaa jonnekin?Kiitos jo etukäteen kaikista kommenteista!

Kommentit (5)

Me toimme muuttoauton Suomeen, ja jo tullessa oli tullista haettava väliaikainen ajolupa. Rekisteröinti- ja vakuutusasiat oli saatava kuntoon kuukauden sisällä. Ajoneuvovero tuli sitten parin kuukauden kuluessa postitse maksettavksi. Luulen että suunnilleen samanlainen käytäntö on Ranskassakin, kysypä vaikka tullista.

en osaa ikävä kyllä auttaa auton kanssa mutta oletko jo käynyt expatrium.fi -sivuilla, siellä on ollut usein puhetta autojen tuonneista ja vienneistä, klubi-osion keskusteluihin täytyy rekisteröityä ja sitten voit laitta oman aiheen tai selata vanhoja keskusteluja haun avulla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Koitan viellä kerran, sähläämättä.

Onnea uudelle autolle.

Me muutimme auton kanssa Suomeen juhannus viikolla.

Siis jos haluat muutaman rahan arvoisen vinkin,

niin laita tähän netti os. niin lähetän sinulle viestiä.

En viitsi niitä tänne yleisesti laitella.

Anne

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat