Seuraa 

Huomenna pitäisi mennä ostamaan. Vauvatalojohannassa carenan 39¿ ja tikkurilassa emman 39¿, onko kauheasti eroa? Olisi mukava saada kokemuksia, kumpi kannattaa ostaa..

Kommentit (6)

mutta kaupassa ollaan hiplattu niiden patjoja. Ostettiin Gracon sänky, kun siinä on paksumpi patja. Siihen ei tartte mitään lisäpehmustetta kuten tuttavaperhe oli hankkinut " halpismatkasänkyyn" .

Taidettiin maksaa Gracon sängystä n. 69¿, joten ei paljoa enempää kuin emma/carena + petari/patja.Kannattaa oikeasti kokeilla matkasänkyjen patjaa. Ne on tosi ohuita - yleensä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meillä on abc:n matkasänky, citymarketista ostettu. Aika lailla samanlainen ku carenan. Paitsi hinta oli plussatarjouksella helmikuussa 55e ku norm hinta on muistaakseni 69e.

Koko ja kokoaminen taitaa olla aika samanlaiset.

Tosi hyväksi havaittu. Ohuehko patja on, mutta tyttö nukkuu siinä oikein hyät unet mummolassa.

että on kamalasti eroja, aika samanlaisia ovat kaikki kassimalliset sängyt. Katso värejä, mikä miellyttää ;) Tietysti kannattaa katsoa myös lähtöhinta: kalliimpi saattaa olla laadukkaampi.

ei kokemuksia, mutta ennen Juhannusta ostettiin Johannasta Treelta Carenan sänky ja reissussa osottautui tosi hyväksi hankinnaksi! Lapsi mahtuu siihen vielä pitkään (nyt 9kk) ja mahtuu pieneen tilaan ollessaan poissa käytöstä. Suosittelen siis ainakin tän yhden käyttökerran perusteella! On niin paljo kätevämpää lähteä kylään yöksi, kun vauvalle on oma sänky mukana. Mummolassa pyydettiin kyllä täkki pehmusteeksi matkasängyn pohjalle, koska patja on aika ohut muuten, mutta kyllä nukkuminen siinä varmaan onnistuis ihan lakanankin päällä...äiti vaan halus lapselleen pehmeämmän nukkumisalustan...=)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat