Vierailija


Niin siinä se kysymys tulikin.. Olisi kova pesänrakennus into päällä mutta mieityttää saako raskaana ollessa tarttua pensseliin ja sutia seiniä uuteen uskoon? Onko jotain tiettyjä maaleja jotka olisivat sopivampia tässä tilanteessa?Kiitos vinkeistä!

Kommentit (4)

Maalit sisältävät liuotinaineita, jotka voivat olla haitallisia sikiölle. Yleensä turhaa altistusta tulee välttää.Liuotinaltistukselle on työsuojelulainsäädännössä asetettu enimmäispitoisuudet, ja raskauden aikana sallitut työperäisen altistuksen enimmäispitoisuudet ovat huomattavasti pienemmät. Jos äiti altistuu työssään liuottimille tai muille kemikaaleille, jotka ovat mahdollisesti haitallisia, tulisi ensisijaisesti kääntyä oman työterveyshuollon puoleen. Jos käytössä on haitalliseksi luokiteltuja aineita, olisi hyvä selvittää asia jo raskauden suunnitteluvaiheessa mahdollista työtehtävien vaihtoa tai erityisäitiysloma-anomusta silmälläpitäen.


Hienoa, kiitos kommenteista! Vesiohenteisella siis. Tikkurilan sivullakin sanottiin samaa, eli ei liueteohenteisia raskaana, vesiohenteiset ok.Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kaikki maalit eivät ole vastaaja 3 mainitsemia liuotinpohjaisia. Eli jos maalaa vesiohenteisella maalilla, niin ihan voi olla rauhassa!! Tokikaan maalatussa huoneessa ei saa oleskella valmistajan ilmoittamana varoaikana, joka vaihtelee vesiohenteisissa maaleissa muutamasta tunnista yhteen päivään.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat