Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Leikitellään ajatuksella.. Tytön nimi E alkuiset miellyttävät tai vastaavasti S loppuiset.. Kiitos kaikille hyvistä ideoista =)

Kommentit (17)

Tarkennus noihin E alkuisiin, että vähän erikoisemmatkin käy mutta ei kauheeen pitkä (lähinnä yhdysnimet ei miellytä..) Tykkään Ellen ja Ella tyyppisistä mutta niitä on vähän turhan monella lähipiirissä.. Kiitos taas =)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

S-loppuisia esim.:I(i)nes

Agnes

I(i)ris

Anais

Mailis

Hjördis ;)

(Anis m/n)Noita e-alkuisia on niin paljon, etten jaksa ruveta listaamaan ilman tarkempia kriteerejä (esim. nimen pituus). Omasta mielestäni kauniita tai muuten kivoja esim.:Eedit/Edit(h)

Elena

Elvi(i)ra

Estelle/Estella

Emerentia

Ebba

E(e)dla

Ethel

Eira

Ja huomasin juuri että niitä kaksiosaisiakin on ihan kivoja.. Lemppareita on siltikin ollut tähän mennessä Elle,Elmiina,Elmiida ja totta on että niistä S loppuisista Iiris on ihanin mut lisää olis kiva saada kun täällä näitä nimi nikkareita löytyy =) Tämä on ehdottomasti paras paikka netissä kun miettii lapselleen nimeä. Kiitos taas =)

olisi kaunis nimi tytölle. Tähän mennessä Suomen väestörekisterissä vasta yksi Eloa ja hän on mies (s. 1909). Mielestäni nimi on enemmän naisen nimi ja koska ei ole vielä vakiintunut, voidaan varmasti antaa kummalle sukupuolelle vain.Myös Elodia olisi kaunis E-alkuinen. ;)

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat