Seuraa 

vauvani on 7kk ja syò vain vähän yhtä kiinteää ateriaa päivässä(n.5-6 lusikallista) aamupäivällä syò kyllä vähän hedelmää... kuinka kauan kannattaa odottaa että voi tarjota toista kiinteää päivässä? vauva kasvaa kyllä hyvin vaikka syokin muuten koko päivän äidinmaitoa... vähän huolestuttaa kun ei ala syomään ruokaa ja onko myohemmin vielä vaikeampaa totutella ruokaan?

Kommentit (3)

meillä myös 7kk:nen kiinteät aloitettiin toistakuukautta sitten, nyt ei meinaa maistua kuin tissi (hampaita tulee). eilen upposi n. puolipurkkia päärynäsosetta, tänään aamulla vähän maissipuuroa. Jos poika on nälkäinen, ei takuulla kelpaa kuin tissi. Pitäisi osata sopivasti ennemmin tarjota niin saisi edes vähän menemään. meillä on painonkehitys käyrällänsä hieman laskeva. äidinmaidolla näyttää kuitenkin hyvin pärjäilevän (syöntiväli n. 3h). kun kiinteät aloittetaan vasta 6kk ikäisenä, tahti on: esim. viikko1 peruna, viikko2 päärynäsose, viikko3 liha, viikko4 vilja eli 7kk ikäisenä voisi varmaan periaatteessa tarjota ainakin 3 ateriaa päivässä kun ainakin yksi puuro, kasvis, liha ja marja/hedelmäsose on kokeiltu

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

vähän aiheen vierestä. Aloitin kiinteät tytölle 3kk iässä, koska keskonen. Aluksi hedelmää ja kasviksia pari kertaa päivässä. Kuukauden kuluttua söi jo isoja annoksia. 6 kk ikäisenä ruokahalu pieneni selvästi. Pari kuukautta söi vain muutaman lusikallisen päivässä. Eli osaan vain sanoa kuuntele vauvaasi, tuntuuko kaipaavan lisäruokaa. Ruokahalu yksilöllistä ja vaihtelee lapsellakin päivästä toiseen.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat