Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Soitin jo aamulla synnärille, ja sanoivat, että jos lirahdukset yltyy, niin tule tsekattavaksi. Eilen lirahti jotain 5 kertaa, aamuyöstä kerran ja nyt aamusta kerran... mitä luulette?Ei haise imelälle, väri on läpinäkyvä, ehkä vähän kellertävää.Jos tulkitsen tuon valkovuodoksi, niin voiko olla tulehdusvaara, jos se onkin lapsivettä?Vauva liikkuu hyvin.

Kommentit (11)

Sit alkoikin supistukset saman tien ja väli oli 2½minsaa. Synnärillä nuori kätilö halusi tarkistaa, onko kyseessä lapsivesi... no oli. Olisin nauranut, jos ei ois koko ajan supistanut. Vajaan kolmen tunnin päästä poika makasi mahan ulkopuolella.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

eikä varmasti lapsivettäkään koska kalvot puhkaistiin synnytyksen käynnistämiseksi. Kyllä se valkovuotokin voi olla sellaista vetistä ja melko kirkastakin.

on lapsiveden ylivuotoa ja siihen ei reagoida kun ei paljoo lirahtele. Mieheni kuunteli vatsan läpi ja polskutus siellä kuuluu eli lapsivettä on kyllä joten omalta osaltani en ole huolissani.

ekassa raskaudessa lääkäri väitti sen olevan pissaa...mutta sen voi tosiaan testata lääkärissä eli voithan ottaa äitiyspolille yhteyttä ja kysyä, olisiko testaaminen tarpeellista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat