Seuraa 

Olemme juuri muuttaneet Itäkeskuksen lähelle ja nyt kaipaisin mukavaa tekemistä päivisin alle puolivuotiaan kanssa. Äiti-vauvajumppa tai joku perhekerho olisi mielessä. Yritin etsiä mll:n sivuilta ja monesta muustakin paikkaa, mutta en löytänyt mitään tämän ikäisille. Vai onkohan kaikki kerhot nyt kesätauolla... Vauvaperheen elämä ei ole kesätauolla, joten ehdotuksia otetaan vastaan!Kertokaahan!

Kommentit (1)

tällä hetkellä varmaan suurin osa kerhoista ym on tosiaan kesätauolla. itiksen/marjaniemen rajalla on iso-antin puisto, jota juuri remontoidaan asukapuistoksi. siellä pitäisi syksyllä aueta uudet hyvät tilat (jos sitä ikuisuusprojektia nyt ikinä saadaan valmiiksi). siellä on mm palleropiiriä ja muuta ohjelmaa. sekin tosin vasta syksyllä. en ole itsekään asunut täällä suunnalla kun n vuoden ja en varmaan läheskään kaikista mahdollisuuksista tiedä. ainakin näin keskikesällä puotilassa on rusthollarin puisto jossa on ohjelmaa läpi kesän. siellä on käsittääkseni palleropiiri jossa on näkynyt ihan pieniäkin vauvoja. siellä kai lähinnä lauletaan ja lorutellaan yms. taitaa olla tiistaisin klo 10.30. siellä on mukava muutenkin vaan äitien esim hengailla ja kahvitella joko ulkona näin kesällä tai sisällä talvisin. puistoon on kävelymatka itiksestä ja esim metrollakin pääsee jos laiskottaa=)

mielelläni itsekin kuulisin lisää hyvistä " harrastusjutuista" jos jollakulla löytyy paremmin tietoa. kaikenlainen mukava ajanviete tervetullutta=)

hauskaa kesää!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat