Seuraa 

Mitä tykkäävät puuhastella, mistä ovat kiinnostuneita?Meidän huhtikuussa 2 vuotta täyttänyt tyttö on tosi kiinnostunut kaikista ötököistä ja eläimistä. Niiden kuvia katsellaan kirjoista ja ulkona ihmetellään.Ei voi sanoa miksikään pikkuprinsessaksi, kova on menemään, palloa tykkää potkia. sisällä tekee palapelejä jo hienosti, piirtelee ja leikkii dublo.maatilan eläimillä.Loruja on innostunut kuuntelemaan tosi paljon ja muistaa niitä hyvin. Epämusikaalisuus on tainnut periytyä molemmilta vanhemmilta, laulun sanoja muistaa, mutta lähinnä puhuu niitä, ei laula :)Pttailuja hatjoitellaan, itse ei osaa vielä sanoa, että pissattaa/kakattaa, mutta hyvin pärjätään ilman vaippoja jos vien potalle säännöllisesti.Niin ja muumit on in.

Kommentit (3)

Nyt on ikää 2v3kk, mutta neiti on jo useita kuukausia höpöttänyt taukoamatta. Tykkää kuunnella musiikkia ja laulaa itsekin, tosin ei todellakaan nuotilleen vielä. Loruista tykkää myös ja kirjoista ylipäätään. Muistaa hämmästyttävän hyvin kirjojen lauseita, tapahtumia, laulujen sanoja jne. Suosikkeja Muumit (erityisesti Pikku Myy), Nalle Puh ystävineen, Himpulat. Kova juoksemaan, kiipeämään ja potkimaan palloa, mutta välillä tekee n.20 palan palapelejä itsekseen. Nykyään on kiinnostunut leikkikavereista paljon enemmän kuin aiemmin.

Meillä myös huhtikuussa kaksi vuotta täyttänyt tyttö.

Puisto ja siellä kaverit alkaa olla kova juttu. Puistossa tehdään ruokaa ja kiipeillään mihin ikinä onkaan mahdollista, tai mahdotonta:)

Kotona vesivärit ovat lyöneet itsensä läpi. Seinät on täynnä toinen toistaan hienompia töitä. Niissä on jopa ideaakin:)

Muovailuvahat ja kirjat sekä Pikku väkeä sarjan maatila ja talo on myös in. Nukkejen hoito, nukuttaminen, syöttäminen yms on mielekästä puuhaa.

Titi-nalle, Maisa ja Huvitutti ovat suosikki ohjelmia.Pottailu on tosi hyvällä mallilla. Vaippa on enää öisin. Tunnistaa pissi ja kakkahädän, tosin kakan haluaa tehdä aina vaippaan. Minusta tuntuu, että hän ei oikein saa sitä potalle tehtyä johtuen asennosta. Ajateltiinkin miehen kanssa, että hommataan sellainen pöntön pienennin jos se helpottaisi. Tyttö on ollut aina aika kova mahainen, joten vääntämistä on ja seisaallaan tuntuu onnistuvan parhaiten.

Jos jollaine on apuvinkkejä niin otetaan ilolla vastaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

reippaita hyväntuulisia neitejä kaikki. Samoin meillä huhtuküussa 2-vuotta täyttänyt neiti.

Hyväntuulinen tyttö on, leikkii hurjasti itsekseen. Haluaa katsoa välillä tv:tä, mutta ei kovin montaa minuuttia jaksa sitä tuijottaa. Asutaan omakotitalossa niin näin kesällä ovet on sepposen selällään ja ees taas juostaa ja mennään.

Vedessä tykkää kovasti olla, pihalla on oma piení uima-allas jossa voi kulua tuntikausia päivästä aikaa.

En oikeestaan oo ´juurikaan lueskellu hänelle kirjoja, haluaa itse kovasti selata omia kirjojaan ja niihin tosiaan syventyy pitkäksikin aikaa.

Motoriikka on tosi hyvä, keinuu jo pelkällä laudalla kolmatta kuukautta. Leikkii nukeilla ja nallei´lla ja työntää niitä rattaissa.

Tykkää " näprätä" eli vaikka nappikipon kanssa jaksaa leikkiä monta päivää ja järjestellä nappeja.

Palapelejä tekee ja piirtää hurjasti.

Samanikäisten lasten kanssa on vielä pientä" taistelua" , mutta yhtään vanhempien kanssa rakastaa touhuta.

Pottailusta ei oo hajuakaan. Ei oo viekä koskaan elämänsä aikana suostunut istahtamaan potalle. Nyt kesällä on ilman vaippaa koko ajan (paitsi päiväunet) ja housuunhan se pissa tulee, mutta onneks on pesukone. Selkeesti nyt on tullut " inho" vaippaa kohtaan jos lähetään jonnekkin ja laitetaan vaippa päälle. Toivoa siis on??!!

Syöminen edelleen huonoa niinkuin koko iän ollut. Pieni ja siro on kyllä kooltaankin. Painaa 9,6kg ja on 82cm pitkä.

Nukkuun hyvin, yöunet klo 21-8 ja päiväunet 3-4 tuntia.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat