Seuraa 

Käytättekös mielellänne samanlaisia/samankaltaisia vaatteita sisaruksilla?

Kommentit (8)

muutama t-paita on sellaisia että samanlainen löytyy kaikilla kolmella mutta hyvin harvoin se on kaikilla yhtä aikaa päällä. jonkun verran on samanlaisia vaatteita myös periytynyt niin että ovat nyt käytössä keskimmäisellä ja kuopuksella. ulkovaatteita en ole tähän mennessä ostanut samanlaisia, viime talvena ísoilla oli samanlaiset haalarit mutta erivärisinä.varsin usein puetaan kyllä niin että kaikilla on samantyyliset vaatteet päällä.koska pojille on hankalampi löytää kivoja vaatteita niin sitten kun sellaisen löytää on paras ostaa molemmille samanlaiset kerralla. mutta on minusta myös ihan kivannäköistä kun veljekset painelee samanlaisissa vaatteissa menemään, ovat muutenkin kuin paita ja peppu.

tosin nyt on alkanut olla ilmassa sellaista että 6v esikoinen alkaa tehdä pesäeroa keskimmäiseen eikä halua laittaa samaa paitaa samaan aikaan päälle. eli ehkä jatkossa ostan sitten vähemmän samanlaisia ja yritän vain löytää kahdet erilaiset kivat vaatteet.


Tytöillä on esim ulkoilupuvut samanlaisia (3v ikäeroa) ja pojalle sitten samanlainen poikien mallisena.Paidat ja pöksyt samanlaisia, erivärisiä vain. Samoin mekkoja on joko just samanlaisia tai erivärisiä.En ymmärrä mistä moinen hömppä on pesiytynyt mieleeni, mutta kyllähän se kivalta näyttää, kun lapset on " samaa sarjaa" . Siis meistä näyttää kivalle, toisten mielipiteitä en ole kysynyt :)

Niin, ja lapsista on myös hauska kun on samanlaisia vaatteita.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Yleensä katson lasten vaatteet saman tyylisiksi mutta aika harvoin ovat täysin samanlaisissa! Tytöt ovat hyvin eri mallisia joten otan siinäkin huomioon vartalon; toinen tumma, pitkä ja hoikka, toinen taas vaalea, lyhyempi ja pyöreä. Pojalle ei ole helppo ostaa samanlaisia kun tytöille. Sävyt jä tyyli täsmää vaikka vaatteet ovat erinlaisia. Ihan joitakin täysin samanlaisia puseroja tai juhlamekkoja löytyy kyllä. Eli vastaus olisi meidän osalta kyllä ja ei!

jollen täysin samanlaisiin, niin usein samansävyisiin edes :)

Meillä pojat 2 v 4 kk sekä pian 4 v (1 v 7 kk ikäerolla).Paljon on samanlaisia vaatteita, mutta vastaavasti erilaisiakin löytyy ;)

Itselläni on pari vuotta nuorempi sisko ja muistan inholla sitä että usein saimme samanlaiset vaatteet. Siskoni joutui sitten vielä käyttämään minun pieneksi jääneitä,samanlaisia vaatteita.Toisaalta on joskus tehnyt mieli ostaa joku vaate kaikille neljälle tytölle, mutta toistaiseksi en ole sitä tehnyt..

En laita heille täysin samanlaisia vaatteita, juhliin tms. katson että on saman tyylistä. Tytöt ovat 3- ja 4-vuotiaat ja hyvin samannäköiset, heitä luullaan toisinaan kaksosiksi.

Useimmiten ostan yhtäaikaa molemmille, mutta vähän erilaiset. Joskus joku vaate on vaan niin kiva, että on pakko ostaa sama molemmille.

tytöt on 6v ja 4v ja poika 5v.

Niinkuin öttö sanoi:" Saman tyyliset, harvoin ihan samanlaiset

Useimmiten ostan yhtäaikaa molemmille, mutta vähän erilaiset. Joskus joku vaate on vaan niin kiva, että on pakko ostaa sama molemmille. "MLL:n t-paidat on kaikilla samanlaiset (mutta eriväriset), mutta eivät ole koskaan olleet kaikilla yhtä aikaa päällä.Itse ostelen aina sille lapselle jolle löytyy, en aina kaikille yhtä aikaa. Tytöt on myös hyvin eri luonteiset ja heille sopii minusta siksi eri vaatteetkin.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat