Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Oletteko harrastanut juoksua raskauden aikana? Kuinka pitkälle? Mietin tässä vaan, että tekisi mieli kyllä vielä juosta tai ainakin yrittää.. heti plussattuani kävin lenkillä, mutten kyllä pystynyt juoksemaan kovinkaan pitkään- tuli huono olo. Mutta siis jos vointi sallii, niin onkohan terveellistä??

Kommentit (3)

Minulle on ainakin useampikin lääkäri ja hoitaja sanonut, että ylipäänsä raskausajan liikunta on hyvästä. Kunhan nyt ei karatea tms. harrasta, jossa selvästi kohdistuu voimakkaan iskun vaaraa mahaan, mutta kyllähän noista nyt maalaisjärjelläkin pysyy poissa :) Mutta juoksu, uinti, pyöräily ja sauvakävely ovat kuulemma erinomaisia lajeja, ja kuntosaliharjoitteluakin suositeltiin. Ei sillä että olisin nyt viikkoon päässyt mihinkään, kun olen flunssan kourissa kotona. Mur.

Juoksu on ihan ok, mikäli syke ei nouse liian korkealle (muistaakseni ei saa mennä yli 150). Ensimmäisessä raskaudessa jaksoin juosta rv 16+ asti. Sen jälkeen masu alkoi painamaan sen verran, ettei juoksu tuntunut hyvältä. Siirryin jumppaan ja uintiin, jotka lopetin 2 viikkoa ennen synnytystä. Kyllähän liikunta raskauden aikana on suotavaa, kunhan ei rehki liian lujaa!!!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

..alkoi plussattuani niin kovasti turvottamaan ja aristamaan mahaa ettei juokseminen enää tuntunut hyvältä,,vähän myöhemmin rv 12+ ois juoksu taas mahan puolesta onnistunut mutten enää viitsinyt aloittaa kun siinä välissä oli liki kuukauden tauko, ajattelin että hengästyn kuitenkin helpommin kun kunto oli ehtinyt jo laskea ja pahoinvointikin jylläsi..tiedä sitten..tilalle tuli reipas kävely ja crosstrainerilla treenaaminen, tosin jälkimmäinen on jo jäänyt pois kun maha on tiellä.Mutta jostain muistan lukeneeni että vanhoja liikuntaharrastuksia voi huoletta jatkaa jos syke ei nouse yli 150 eikä liikunta pidä sisällään rajuja hyppyjä..mutta uusia fyysisisesti raskaita harrastuksia ei tulisi raskauden aikana aloittaa.Queen rv 34+2 (..ja kova polte jo juoksulenkille;))Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat