Seuraa 

Kävin katselemassa nettikauppojen tuplaratasvalikoimaa ja huomasin siellä kivan näköiset Teutonian ja Hartanin tuplat. Onko kenelläkään käyttökokemusta? Lapsille tulee ikäeroa 1 v 6 kk. Teutoniat ovat kuulemma reilun kokoiset, mutta minkä ikäinen / kokoinen lapsi mahtuu vielä Hartaneihin? Miten pienehköt pyörät toimivat talvella?

T. Ninni

Kommentit (5)

Miten ne kulkevat ulkona ja maastossa? Niillä ei taida olla mitään asiaa hiekkatielle / pururadalle? Muuten olisivat meidän tilanteeseen asialliset kärryt, mutta ne pyörät...

ja lapsilla ikäeroa 1v 5kk. Ovat tosiaan reilun kokoiset, meillä esikoinen 86 cm ja hyvin mahtuu nukkumaan (silloin harvoin kun nukkuu rattaissa).

Itse olen ollut todella tyytyväinen, ovat kevyet työntää (ei kyllä huomaa että olisi kaksi lasta kyydissä) kääntyvien etupyörien ansiosta.

Kaupoissa ja hisseissä ollaan mahduttu kulkemaan.Ainoa miinus jonka tähän hätään keksin niin on se että ovat melko painavat/kömpelöt nostaa autoon.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ovat todella kevyet työntää, siron näköiset, mutta sisämitoiltaan markkinoiden leveimmät. Vauvan kantokoppa ja taapero mahtuvat hyvin vierekkäin, tuntuvat tilavammilta kuin tavalliset kuomarit yhdelle lapselle. Ulkomitta on kuitenkin vain 79cm, eli mahtuu hyvin ovista sisään. Kuomu on myös korkealla, alle mahtuisi varmaan vielä 4-vuotiaskin.

Etupyörät ovat leveät ilmakammioparipyörät, jotka kulkevat hyvin lumessakin.

Teutonian tupliin verrattuna hartanin tuplat ovat pienemmän näköiset, vaikka ovatkin tilavammat. Taitavat kuitenkin olla yhtä leveät, vai onko teutonia 05, cm leveämpi ? ;o)

Ulkomitoissa sama ero: Hartan on 0.5cm kapeampi kuin Teutonia. Jännä miten ulkonäkö pettää... Hartanit näyttävät paljon pienemmiltä kuin Teutoniat vaikka eroa ei käytännössä olekaan. Hmmm. jaa-a onneksi on vielä aikaa pähkäillä kummat valitsee ;) Hartaneissa enemmän värivaihtoehtoja ja tosi kivoja... Teutonioissa vain muutama, plääh.Teutoniat (S4) eli ne isommilla pyörillä olevat oon käynyt katsastamassa paikanpäällä liikkeessä ja vaikuttivat kyllä juuri meidän rattailta... Nämä molemmat on kyllä jotain tavallisista Emmaljungista ja Brioista poikkeavaa jota nimenomaan haluan :DMitä eroa on noiden Hartanin kahden eri tuplaversion välillä ? Kun molempia näyttää saksalaisissa nettiputiikeissa myynnissä olevan.Onko teillä Hartaneissa jalkapeitettä ? Jos on millainen se on ?

Entäs tietääkö kukaan meneekö noihin Teutonioihin Emmaljungan tuplien jalkapeite ? Omakin niihin on olemassa, tiedän, mutta jos saisi halvemman tuosta Emmiksen omasta :)Nuo Teutoniat on kyllä tosissaan mun makuun. Etsin nyt jotain vähän erilaista kun vielä pääsee yhden kerran uudet menopelit ostamaan :) Esikoisen jäljiltä olevat on täysin kunnossa mutta niihin ei mahdu kahta yhtäaikaa. Meille siis tulossa 3. lapsi ja ikäeroa tulee kakkoseen 1v8kk.Kertokaa siis talvikäyttökokemuksia sekä Hartaneista että Teutoniasta. Sekä noiden pienten pyörien toimivuudesta juuri hiekalla tai pururadalla jne. kuten Tiklukin oli vailla :)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat