Vierailija

Tein Fazerin sivuilta Geishakakun, johon tulee suklaakuorrutus. Kakku tulee tarjolle vasta sunnuntaina, joten ajattelin pakastaa sen, mutta..Voiko sitä suklaakuorrutusta pakastaa, vai meneekö huonoksi?? Vai pakastanko kakun ilman kuorrutusta, levittyykö se kuorrutus kylmän kakun päälle ihan hyvin? Kun ohjeessa luki, että kuorrutus laitetaan hieman jäähtyneen kakun päälle..Auttakaas viisaammat!!

Kommentit (7)

Jos epäilyttää, voit kuorruttaa sen vasta edellisenä iltana, mutta ihan hyvin säilyy vaikka kuorruttaisit jo nytkin. Kunhan vahdit ettei mies tai lapset käy maistelemassa... ;)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat