Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Kuinka tiukat rajat vedätte mitä kaverille kerrotaan ja mitä ei?

Palkkatiedot? Tulot/menot? Vuokra/lainalyhennys/vastikkeet? Seksielämä? Sukulaisten/muiden ystävien (henk. koht.?) asioita? Miehenne asioita? jne.Minä pidän aika tiukasti kiinni yksityisyydestä, jopa parhaiden ystävien kanssa. On asioita, jotka kuuluvat vain omalle perheelle. En kerro palkkaani enkä miehen palkkaa, ammatit on kuitenkin tiedossa, joten niistä pystyy päättelemään jotakin. Vuokran voin kertoa, mutta lainatietoja en. Seksistä puhun yleisellä tasolla, mutta en omasta seksielämästämme. Muiden yleisistä asioista voin puhua (tyyliin " Maija ja Heikki ostivat uuden talon, se on aika kiva" ), mutta henk. koht. asioista en missään nimessä. Enkä puhu ystävieni henk. koht. asioista miehelle (ja päinvastoin)..

Kommentit (9)

Kavereille en sitten paljon kerro. Enkä vaikka kysyvät. Inhottaa uteliaat ihmiset. Ikinä en kysy keltään mitään heidän asioista tai muiden, kertovat jos haluavat.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Oman palkkani voin kertoa melkein kelle tahansa, koska musta palkoista on hyvä puhua, että muutkin tietää mitä vaatia.Seksielämästämme en keskustele kuin asianomaisten kanssa, eli mieheni.Oikeastaan mitään tabuaihetta ei ole muuta kun isäni alkoholismi, josta en kerro kuin todella läheisille.

En ymmärrä mitä salaista jossain asumismenoissa olisi tai paljon meillä menee kuukaudessa ruokaan... Kerron myös jos joku kysyy mitä ulkomaanmatkamme maksoivat.Sen sijaan en kerro kuinka paljon tililläni on rahaa.

Minusta mitkään palkat, lainat tms. eivät ole yksityisasioita, seksi ja parisuhdejutut ovat, mutta puhun silti niistäkin. Lörppö... ;)

En kerro palkkaa (omaani enkä miehen) ja kumpikaan ei saada mitään TESin mukaisia eli ei niitä kukaan edes kovin tarkkaan voi päätellä :) Työasioista en itse puhu juurikaan työpaikan ulkopuolisille, lainamääristä hyville ystäville tai esim. omille vanhemmille voi noin suurinpirtein summia kertoa. Esim. nyt kun ollaan ostamassa uutta asuntoa, niin mun vanhemmat tietää paljonko se uus maksaa ja ne tietää myös suunnilleen paljonko saadaan tästä vanhasta eli niiden on itsekin helppo laskea paljonko suunnilleen lisää lainaa otetaan...jos nyt edes kiinnostaa! Mistään pankkitilien saldoista en puhu, muuta kun korkeintaan sillä tyylillä, että " kiva kun oli vähän ylimääräistä rahaa mitä laittaa säästöön" . Seksielämästäkään en mitään yksityiskohtia kerro edes parhaille ystäville. Toisten ihmisten asioita en ikinä puhu muille eteenpäin.

Tai niin moni muukin aihe? Tämä on mielenkiintoinen suomalainen ilmiö kyllä, ihmisiltä ei uskalla kysyä mitään kun pelkää että kokevat tungettelevaksi...

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat