Vierailija

onko kokemuksia? ollaan lähdössä kesälomareissulle tukholmaan. lapsi on 1,5 v.

Kommentit (13)

Me oltiin viime kesänä tytön ollessa suunnilleen 1,5 v.Kannella en päästänyt yksin liikkumaan, pelotti että tyttö lähtee huiskimaan ties minne ja mereen. Nukkuminen oli vähän hankalaa, ei suostunut laivan lainaamaan matkasänkyyn vaan torkkui lopulta äidin vieressä ja heräsi aamulla valoisuuteen (en muista oliko ikkunassa verhoja vai oliko ne vain ihan onnettomat) n. klo 5.Syömiset, hoidot yms. oli muuten kaikki helppoja.Hyvää matkaa!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

erilaiset, mutta vaikka olisi kuinka tylsää istua koko matka siellä leikkihuoneessa, niin varmasti tekee kaikille hyvää päästä vähän ajen ympyröisä ja varmasti lapsikin tykkää.

Mulla poika 1v7kk ja ei se ainakaan suostu niissä rattaissa kauaa istumaan.. Hirveä kiukku kun pakko istua ja jos päästää itse kävelemään niin sehän säntää ihan mihin sattuu huvittamaan.Poika ei myöskään nukahda rattaisiin kun äärimmäisessä tilanteessa. Mutta lapsissa on eroja, voihan teidän nukahtaa.

Meillä lapsi 1v3kk ja risteilylle olisi kiva mennä. Mietin vaan onko se päivä siellä maissa liian rankka noin pienelle joka vielä nukkuu kuitenkin päiväunet. Ja on siis tottunut nukkumaan päikkärit sisällä, mutta ehkä se nukahtas sitten tietty rattaisiin kun on tosi väsy.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat