Vierailija

Kommentit (9)

varmaan huomaat että jokaisella yhtiöllä on kampanjahintoja. ne voivat olla jopa halvempia kuin halpalentoyhtiöillä.tarkista vielä matkan säännöt, kuten esim. kuinka paljon saat viedä matkatavaraa lisämaksutta (ryanairilla maksaa kaikki), mitkä ovat lipun siirto/peruutusehdot ja mitä tapahtuu ja kenen piikkiin jos lento myöhästyy tai jopa perutaan kokonaan.

Itse ollaan käytetty sekä Lontoon että Frankfurtin reittejä ja kokemukset on hyviä. Kannattaa varata ajoissa, niin pääsee edullisimmin!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

sn brusselsilla brysseliin.blue1:lla pääset tukholmaan, köpikseen, göteborgiin, osloon, pariisiin, amsterdamiin, roomaan, zürichiin, barcelonaan, varsovaan, hampuriin, berliiniin, lontooseen, dubliniin, nizzaan ja ateenaan.air finland vie saltzburgiin, las palmasiin, faroon, malagaan ja alicanteen.valitse itse näistä!

eikä maksa paljoa. blue1 lentää tampereelta kööpenhaminaan ja tukholmaan.mutta riippuu täysin tuuristasi, minkä hintaisia lentoja on jäljellä. kokeile useita erio lähtöpäivämääriä ja lähtöaikoja niin löydät halvimman!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat