Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Meidän lapsi syö todella hyvin ja paljon ja kakkaa tulee yleensä ehkä n.4-6 kertaa päivässä. Onkohan epänormaalia. Kasvaa kyllä normaalisti.

Kommentit (8)


Poika syö paljon ja kasvaa hyvin. Ja kakkaa paljon, vähintään 3 kertaa päivässä, joskus esim. mustikan syönnin takia jopa 4-5 krt.

Lastenlääkärin mukaan kakan koostumus ja kertojen määrä on juuri niin kuin pitääkin. Joskus vain itseä väsyttää kakkavaippojen vaihto mutta hyvähän se on, ettei lapsella ole ainakaan ummetusta. Itse asiassa miehen kanssa naurahdamme aina kun huomaamme että vaipassa on TAAS kakka:)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

aamupalan jälkeen (joskus tulee kakka ennen ja jälkeen ap:n!), lounaan tai välipalan jälkeen ja sit illan mittaan vielä yleensä yhet kakat. Mitä löysempi kakka, sitä mieluummin sen vaippaan tekee; muuten pottaillaan melko hienosti. Eli sanoisin et 2-4 kakkaa päivässä mut jos maha jostain syystä (maitotuotteisiin totuttelusta) löysempänä, saattaa tulla kaheksat kakat, kiva kiva... Pääasia et kakka tulee, ei ois kiva jos ois ummetusta!

On aina kakannut harvoin (vauvana kerran viikossa). Vatsa ei vaivaa.

Kummipoika 4v kakkaa monta kertaa päivässä (vauvana myös). Niin erilaista tuo suolen toiminta...

Kuopus 1v1kk ja kakkaa 2-4 kertaa päivässä. Isoveljensä 4v, ja hänkin kakkaa n. 3 kertaa (joskus mietimme johtuuko siitä että äiti/isä tulee pyyhkimään vain jos on tullut kakka?).Tytöt (6v ja 8v) kakkaavat kait noin kerran päivässä, eipä tuosta nyt tule pidettyä lukua kun hoitavat itse vessassakäyntinsä. :)

Nyt kakkaa enää 2 kertaa päivässä, kun vaihdettiin tavallinen maito laktoosittomaan (myös kakan koostumus normalisoitui). Aikaisemmin kakkojen määrä oli 4-ääretön/vrk...huoh...

Kakkaa joskus 3 krt/pv ja joskus ei ollenkaan.. satunnaisia nämä ääripäät, mutta keskimäärin 1-2krt/vrk Poika syö kyllä toisinaan huonosti.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat