Vierailija

Huomasin, että häpyhuulissa on pieni valkoinen syylämäinen muodostelma . Kävin lääkärissäkin, mutta se nyt ei osannut sen kummemin asiasta kertoa. Sukupuolitautia ei pitäis olla, koska olen ollut 6,5 v. saman miehen kanssa, enkä epäile hänenkään uskollisuuttaan. Nähtävästi nää syylät voi tosin olla peräisin vuosien takaa, joskaan kumpikaam meistä ei ole silloinkaan ilman kortsua hurjastellut. Voiko siis kyseessä olla " tavallinen" syylä, joka nyt vaan on tullut sukuelimiin esim. käden sijasta? Vai ovatko nuo aina sukupuolitauteja?Kaiken lisäksi saatan olla raskaana (toivottavasti) ihan alkuvaiheessa, joten masentaa että tällainen piti tähän syssyyn tulla!! Hanurista!!

Kommentit (14)

...vaan klamydia aiheuttaa lapsettomuutta, ei visvasyylä, näin ainakin nettilähteiden perusteella. Visvasyylän eiheuttama virus voi kyllä aiheuttaa kohdunkaulan syöpää (tosin harvinaista).

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

epähygieniasta. Eli ei käsittääkseni aina tarkoita sitä, että toinen on käynyt vieraissa. Voi myös elää piilevänä vuosia. Se kyllä pitää hoitaa, sillä naisella voi johtaa lapsettomuuteen ja kohtusyöpäänkin (äärimmäisen harvoin).Käypäs uudelleen ihan millä tahansa lääkärillä ja kysy onko kondyloomaa ja pyydä lääkitys. On sellaista penslattavaa lääkettä, mitä pitää käyttää molempiin, jos miehelläkin sitä.

Syylä on sellasta " syylämäistä" pientä valkoista ryhelmää klitoriksen vasemmalla puolella, niissä pienissä " häpylerpakkeissa" mitä siinä on. Ihan sattumalta huomasin asian, kun katsoin peilillä alapäähän. Mulla oli emättimestä välilihan suuntaan pieni haavauma, joka kirveli maanantaisen yhdynnän jälkeen eli sitä alun perin tutkailin. En tiedä, liittyykö haavaumakin tohon syylään vai nou, lekuri sanoi ettei liity, et se johtuu vaan herkistä limakalvoista ja toisille tulee haavaumia helpommin kuin toisille mekaanisesta hankauksesta.Kävin siis tänään yksityisellä terveysasemalla yleislääkärillä, joka katto n. 30 sek siihen kohtaa ja sanoi, " joo, kyllä tää syylämäiseltä vaikuttaa" ja määräs kondyloomaan tarkoitetun lääkityksen. Sanoi, et niitä viruksia voi olla useammankinlaisia, kun kysyin, onko se kondylooma. Otti AIKA PALJON päähän maksaa 37 egee tosta, ku tyyppi sanoo " emmä nyt muutakaan keksi, mikä se voisi olla" . Tietty voi olla, et näki suoralta kädeltä homman, mutta ei ainakaan osannu sitä vakuuttavasti ilmaisat, jos näin oli. Hän ei mm. katsonu sisään emättimeen ollenkaan, josko siellä on jotain. Yritin siis päästä lääkärille tällä viikolla, kun olis tarkoitus lähteä mökille ensi viikolla.Ehkä siis syytä mennä iho- ja sukupuolitautien lekurille uudestaan näyttämään...

...ei määrännyt jatkotutkimuksiin ennen kuin on kokeillu saada sitä pois voiteella. Jota en voi käyttää, jos olen raskaana ja sitä kun ei vielä tiedä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat