Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

ja nyt kyselen että miten olette vastaavassa tilanteessa toimineet rintojen kanssa: tyhjennänkö varulta pumpulla (sillä ei kyllä koskaan ole hyvin tullut, mulla ei heru todellakaan helpolla) vai annanko olla, imeytyykö loput maidot kudoksiin? Taustaa: vauva on nyt 9,5 kk ja koska selkeästi ei halua enää rintaa, niin aion (vaikkakin haikein mielin) lopettaa nyt imetyksen tähän. Keskiviikkona on viimeksi suostunut syömään niin, että maitoa jopa alkoi herumaan. Tähän asti olen imettänyt kerran päivässä sekä aamulla ja illalla. Rinnat ei ole aikoihin enää olleet täyden tuntuiset, mutta nyt tietysti sitten niitä kivistää ja kuumottaa. Mutta kun kokeilen käsin, ei ole isompia muhkuroita, ei kipeitä ainakaan. Lähinnä mietin, että jos pumppaan " tyhjiä pois" , niin siirränkö vaan tätä olotilaa eteenpäin..

Esikoinen aikoinaan lopetteli tilanteesta jossa söi enää aamuisin, silloinkin oli muistaakseni tällaista tuntemusta rinnoissa vähän aikaa.

Millasissa oireissa pitäis ruveta tyhjennyspuuhiin? Toki kuume jos nousee tai kipeytyy..mutta muuten? En siis haluisi provosoida rintoja herumaan enää " turhaan" .

Kertokaas kokemuksia, jos vastaavaa kenellä ollut ja mitä teit? Kiitos, ja aurinkoista kesänjatkoa kaikille!

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat