Vierailija

Angelinan ja Bradin suhde kriisissä30.6.2006 07:09Angelina Jolien ja Brad Pittin rakkaustarina ratkeilee liitoksistaan. Pariskunta riitelee lähes päivittäin, ja Angelina saa hillittömiä mustasukkaisuuskohtauksia.Tyttöystävänsä vaihtuviin mielialoihin kyllästynyt Brad on jo muutaman kerran jättänyt Angelinan kotiin yksin ja lähtenyt bailaamaan kavereidensa kanssa.Angelinaa häiritsee Bradin tupakanpoltto ja leväperäinen asenne kotitöitä kohtaan. Brad taas kokee, ettei hänen seksikkäällä tyttöystävällään ole enää lainkaan aikaa hänelle.- Heidän suhteensa ei varmasti muutu parempaan suuntaan, kun Brad alkaa filmata uutta elokuvaansa syksyllä, tuttava arveli Esquire -lehdessä.

Kommentit (7)

ja siksi angelina hyppii seinille. Saattaa niiden juttu kestääkin,mikäli mies ymmärtää, ettei voi mennä omia menojaan kuten aina ennenkin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

siis kuinka teitä voi kiinnostaa se onko ne yhdessä vuoden vai loppuelämänsä. Janatuisen Jarkko ja Hentun Liisakin riiteli eilen, laitetaanko seiskaan.

Käsi pystyyn kaikki joilla ei ollut mitään kriisejä lapsen syntymän jälkeen! Ja kaikki jotka haluavat ja kenen mielestäsi olisi kivaa että omat parisuhdeongelmat ja mahdolliset erot käsiteltäisiin julkisesti, niin käsi ylös. Musta on niin ärsyttävää että ulkopuoliset ottavat kantaa kenen vika ja mikä vikana kun ei kuitenkaan tiedä kaikkea. Itse ainakin eronneena oli ärsyttävintä se kun ihmiset teki omia johtopäätöksiä ja kertoi niitä vielä eteenpäin.

vaikka kuinka olisi palkattua apua, ja vastahan tuo vauvakin syntyi! Mäkin hyppisin seinille jos mun mieheni lähtis jonnekin rällään kun on vastasyntynyt vauva kotona.Kestää n. 7 vuotta, eikös tuolla Joliella ole ollut psyykkisiä ongelmia, nuorempana.

helppohan se on adoptoida isoja ja sitten on hoitajat. vastasyntynyt kuitenkin laittaa hormonit ihan toiselle tasolla ja varmasti suhteenkin.luulenpa että tänä vuonna vielä eroavat.uusien vanhempien kipuiluilta. Tuollaistahan se usein on, että isä kulkee ehkä entiseen tahtiin, ei tee kotitöistä osaansa ja marmattaa kun äidin huomio on kiinnittynyt vauvaan. Eiköhän se Brad siitä kasva. Ja jos ei kasva niin varmastikin eroavat tulevaisuudessa.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat