Seuraa 

Huomenna ois tarkoitus mennä särkkikseen viettämään kesäpäivää :) JIPPII... Olllaan menossa junalla tampereella ja toivoisin että joku teistä ihanista äideistä osaisi kertoa että pystyykö siitä hyvin, nopeasti, helposti kävelemään särkkikseen? lapsi on rattaissa, että lapsen ei tartte jaksaa kävellä.iso kiitos :)

Kommentit (4)

Rautatieasemalta pääsee hyvin kävellen Hämeenkatu -> Hämeenpuisto -> Paasikiventie ja sitten ollaankin Mustassalahdessa, josta Särkkis näkyy. Mutta matkaa on kyllä n. 3km.Bussi nro 4 vie " ovelta ovelle" , voi olla kyllä ruuhkainen rattaiden kanssa, joten myös nro 16 menee aikalailla molempien vierestä, mutta vähän tulee kävelyä (lähtee Stockmannin edestä ja pysähtyy Mustanlahden satamaan).Rattaiden kanssa pääsee yksi aikuinen ja alle 6-vuotiaat ilmaiseksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

joten suosittelen matalalattia bussia joka vie ovelle. en kyllä yhtään tiedä että pääsikö tampereellakin vielä rattaiden kanssa ilmaiseksi.

Tosiaankin bussi nro 4:llä pääsee suoraan linja-autoasemalta särkkään ja yksi henkilö pääsee maksutta rattaiden kanssa. Eikä matka montaa minuuttia kestä. Nauttikaa!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat