Vierailija

Joku vastaaja totesi äskeisessä röyhelöhamekeskustelussa, ettei nelikymppisenä tarvitse vielä kuunnella Mattia&Teppoa vekkihameessa, hupaisa ajatus sinänsä.Mitä musiikkia av:n nelikymppiset kuuntelee, mitä levyjä ostatte?Itse kuuntelen poppia, jazzia ja etnoa, ja paljon muutakin. Sekakäyttäjä siis. En kuuntele Iskelmäradiota. Viimeksi hankittuja Don Johnson Big Bandin uusin ja Asian Club & Lounge kokoelma.

Kommentit (19)

Von Hertzen Brothers, Coldplay, Poets of the Fall, Robbie Williams, Sub Urban Tribe.Musiikkihan kulkee mukana, sitä kuunnellaan, mitä on alettu joskus kuuntelemaan. Tietysti tulee uusia bändejä joita alkaa seuraamaan ja toiset saattavat jäädä, mutta aivan absurdia, että alkaisi kuunnella iskelmiä tms! (katsoin eilen sattumalta parin kipaleen ajan telkkarista Anne Mattilan keikkaa ja totesin, että tytöllä on hyvä ääni, mutta tyyli ja biisit mitäänsanomattomia, oikeestaan järkyttäviä!)Rock' n roll and blues and jazz, siitä se sitten lähtee...Ja keikoilla käydään taas, kun lapset on vähän isompia ja itsellä enemmän energiaa!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

nuoruus uudelleen muistuttelee itsestään: Clash, Sex pistols ja Ramones ( viimeisimmät cd-ostot).

Poikakin on löytänyt Iron Maidenin jälkeen äidin hyllystä Ramonesin : ) Kiva kuulla sitä autotallista livenä!

Musen uusi CD tulee 3.7, jippii! Olen kuunnellut sen kokonaan netissa ja tosi upea. Niilla on jotkut Myspace-sivut, missa sen voi kuunnella ilmaseksi. CD on jo tilattu postimyynnista...toivoo 47-vuotias mamma

Vanha punkki kolahtaa edelleenkin, kun sille päälle satun. Ei ole tullut Ramonesin voittanutta!Poika kuuntelee Rammsteinia, Kotiteollisuutta ja Trio Niskalaukausta ja ihan hyviltä ne kuullostaa äiteenkin korvaan ;-)

meillä on suuri perhe ja vaikka minkäikäisiä lapsia, mutta sellaista ikää ei kenelläkään ole vielä ollut.

Kuuntelen klassista ja kevyempää esim. Irinaa

että lähes nelikymppinen vie sitten lapsiaankin keikoille. Joskus sattuu olemaan joku, mistä tykkää sekä äiti että lapsi. Klubeillehan nuo eivät vielä pääse.

Tosin yleensä kuuntelemme ihan omaa musiikkiamme.* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat