Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

paikalla, laulattiko yms? oliko siellä esim jotain laulutuokiota kerran päivässä, ei ainakaan sivujen mukaan? jokin traktoriajelu siellä on... ja laivaristeily, onko niistä kokemusta? miten paljon aikaa kannattaa varata? saako talossa ruokaa (lounas?) tai onk otiloja jossa voi syödä omia eväitä? voi kiitos jos joku jaksaa vastata!

Kommentit (19)

Siis ovat ihan oikeita konsertteja eli muistaakseni kesti jonkun 45 minuuttia viime kesänä. Liput saa ostaa sieltä paikan päältä, ei niitä kai edes myydä missään ennakkoon (paitsi ehkä siellä talolla toki).Viime kesänä me mentiin sinne talolle ja ostettiin sieltä ranneke kaikille ja oltiin talossa jonkin aikaa ja sitten konserttiin ja vielä takaisin talolle. Lapset viihtyi siellä sulkemisaikaan asti. Nallet tuli sinne ja Riitta jakoi alakerrassa nimmareita ja kortteja. Syötiin kylpylän pikkuravintolassa ennen konserttia.Se sali on siis vanha kylpylän ravintola nalletalon ja kylpylän välissä. Jonain vuonna kuulemma ollut myös siinä pienessä kesäteatterissa, mutta nytkin mainoksessa on että vanha ravintola. Semmoinen tavallinen ravintolasali, jossa korkeampi lava ja edessä kohtuullisen iso tanssilattia ja sitten ympäriinsä ravintolapöydät. Ainakin viime vuonna uskalsi taaperonkin päästää isomman serkun kanssa sinne eteen katsomaan ja itse istuttiin lähellä tanssilattiaa pöydässä.

Ti-ti-nallen sivuilta kopsattua:Kesäkonsertit Ikaalisten Kylpylän Vanhassa Ravintolassa

Mukana Riitta, Ti-Ti, Tau, Äitinalle ja Isänalle:

8.7., 12.7., 22.7., 29.7., 5.8., 12.8. klo 15Oltiin viime kesänä ja kun talomaksu on normaalisti 8,50e/hlö, niin muistaakseni konsertti+talo-ranneke maksoi 13e. Tuo on vanha ravintola, jossa lapset pääsee siihen tanssilattialle lavan eteen. Siis sinne ei tule niin paljon porukkaa etteikö voisi parivuotiastakin päästää sinne. Ollaan menossa myös tänä kesänä =)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Viimeisestä kerrasta on jo pari vuotta aikaa. Kiva paikka oli. Tasatunnein oli jotain ohjelmaa, johon ei kuitenkaan ole mikään pakko osallistua ellei kiinnosta. Talossa saa kulkea vapaasti, touhuta mitä kiinnostaa ja tehdä päivästään itse niin hauskan kuin haluaa. Ravintolaa ei talon yhteydessä ole, mutta eväitä pystyy hyvinkin syömään.Me oltiin viimeisimmällä kerralla laivaristeilyllä ja sitä on muisteltu kauan. Lapset sai itse ohjata paattia. Meidän poika, silloin 2 v., tuli viimeisenä ohjaamaan ja sai ajella todella pitkään. Lapset askarteli puisen pikkulaivan retken aikana ja palkinnoksi sai Titin ja Riitan allekirjoittamat diplomit. Ne on vieläkin seinällä =).Nallet oli talossa aina yksi kerrallaan. Sattumalta tuli aina uusi nalle kun edellinen lähti käymään " kahvilla" . Riittaa ei ole ollut paikalla niillä kerroilla, kun me ollaan Titi-talossa käyty, mutta nallet on meidän lapsille ainakin olleetkin se tärkein juttu.Kyllä siellä nopeasti hujahtaa muutama tunti. Suosittelen lämpimästi!!!

Meidän 4v ja 1v ainakin tykkäsivät. Riitta oli paikalla ja laulatti lapsia, lapset pääsivät siis lavallekkin laulamaan riitan ja nallejen viereen. Melki kaikki lauloi tuiki tuiki tähtönen :D

Oli myös joku tanssituokio, ilmeisesti riitan johdolla, mutta lähettiin ennen sitä.

Pihassa oli myös lammas ja kolme karitsaa ja pupu.

Menkää ihmeessä, kyllä siellä aikaa saa kulumaan noin 3 tuntia.

Suosittelen todellakin myös alle 2-vuotiaalle (silloin lapsesta ei mene edes maksua). Kannattaa katsoa titin sivuilta milloin vanhassa ravintolassa on konsertti. Silloin siis konsertti+talolippu on ihan edullinen. Me oltiin viime kesänä niin, että eka konsertti ja sitten talolle. Nallet ja Riitta oli kaikki silloin siellä. Normaalistikin siellä on Nallet, Riitta toisinaan.Aikaa kannattaa varata. Meidän poppoon lapset (2-6v) ovat viettäneet aikaa siellä useamman tunnin ja siltikin vähän itkustaa kun pitää lähteä. Koko päivä menee jos haluaa. Kylpylässä on sopivia ruokapaikkoja monta, itse talossa saa vain pillimehua yms. pientä ostaa. Omat eväät voi lämmittää (mikro) ja syödä nalletalon keittiössä myös. Löytyy syöttötuolikin.

Vierailija:

Lainaus:


paikalla, laulattiko yms? oliko siellä esim jotain laulutuokiota kerran päivässä, ei ainakaan sivujen mukaan? jokin traktoriajelu siellä on... ja laivaristeily, onko niistä kokemusta? miten paljon aikaa kannattaa varata? saako talossa ruokaa (lounas?) tai onk otiloja jossa voi syödä omia eväitä? voi kiitos jos joku jaksaa vastata!


Me oltiin 1v 7kk ikäisen kanssa ja tykkäsi kyllä touhuta siellä.

Nallet olivat siellä aina kaksi kerrallaan, koko ajan siellä kyllä joku nalle oli näkysällä.

Laulu-leikkituokioita on, ainakin kerran siellä oli laulutuokio ja kerran jokin tanssijuttu sinä päivänä kun me kävimme, ja eteisessä oli joku aikataulu missä oli samalle päivälle jotain muutakin järjestettyä toimintaa.

Nalletalon keittiössä on pöytä jossa myös syöttötuolit ja mikro, voi syödä oomia eväitä. Pienestä kahviosta saa jotain pikkupurtavaa mutta valikoima ei liene suuri.

Laivaristeilyt ei välttämättä toteudu joka päivä, kun pitää olla väh 10 osallistujaa.

Ostettiin myös sellainen konserttilippu-talolippu. Ne huoneet olivat meidän tytön mielestä tylsiä eikä jaksanut niissä leikkiä mutta Riitta oli ihana! Piti tyttöä sylissä ja otettiin kuvia, auttoi tytölle pupupuvun päälle jne. Nallet kiinnostivat tyttöä ja juostiin niiden perässä pitkin taloa ja pihamaata. Pihalla oli jumppatuoki titin musan tahtiin ja siinä oli nallet mukana. Yläkerrassa oli satutuokio. Se konsertti oli ihana, lapset tanssivat mukana (omilla paikoillaan) ja lopuksi tyttömme juoksi vielä lavalle halimaan nalleja. Voin suositella taloa ja Riitta on kyllä oikeasti ihana!

Ja titi-nalle fanit 1v ja 3v tykkäsivät kyllä. Itelle meinasi vaan tulla jo yliannostus kun kahtenä päivänä pyörittiin.. Ja tosiaankin tasatunnein tapahtui. Ainakin 11 oli tarinatunti/lauluhetki, 12 oli tanssihetki jossa siis tänään Riitta oli mukana laulattamassa ja se oli ulkona, sitten 13 en muista, 14 oli tieto-temppurata, jossa ulkona eri kysymyspisteitä, 15 laulutuokio 16?.. sit 17 eläinten ruokintaa ja 18 menee talo kiinni.Kysy jos jotain haluat lisää tietää, mutta aika hyvin tuli vastauksia. Ja Riitta tosiaan oon vaan tiettyinä päivinä siellä ja silloin on tiskin takana, hoitelee omia hommiaan ja välillä on mukana noissa laulu/tanssihetkissä.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat