Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Pahoinvointini alkoi tiistaina (rv tasan 6), ja tänään on ollut jo aika hyvä olo. Eilen oli aamupäivällä tosi karsee olo, ja toivonkin että pahoinvointi jo helppais, mutta täytyy nyt tietty heti huolestua kun ei olekaan enää sitten niin paha olo. Olisko kokemuksia, et pahoinvointi tulis ja menis näin äkisti? Ja tietty silti kaikki ok! Jos menis kesken, niin oisko silloinkaan ihan noin vaan oireet kadota?Joo tiedän, typerää rautalangasta vääntämällä keksiä syytä huoleen, mut mut mut...Minni rv 6+3

Kommentit (5)

Mulla oli ekassa raskaudessa vain muutamana hajanaisena päivänä etovaa oloa ja hajuherkkyyttä. Kahvi ei niinä päiviä maistunut ja salmiakkiakaan ei tehnyt mieli. Tavalliset hajut tuntuivat tosi voimakkaina. Oireilua oli lähinnä ihan alkuraskaudessa. Rintoja ei aristanut ollenkaan.Tässä tokassakaan raskaudessa en ole oksennellut, mutta kuvotus jatkui tasaisena pidempään. Välillä teki sairaasti mieli jotain ruokaa ja kun oli yhden lusikallisen syönyt, alkoikin tökkiä. Rintojen aristus alkoi vasta rv 15 jälkeen, samaan aikaan kun maitoa alkoi tihkua.

Ja vaikka ei sitä olisi niin kaikki voi silti olla ihan hyvin. Joillakin on täysin oireettomat raskaudet, mutta rintojen aristusta varmaan ilmenee kaikilla jossain määrin.

Pahoinvointi voi yllättää myös vähän myöhemmin, että " varautua" saa kaikkeen.

Onnellista masun kasvatusaikaa :)Zatu ja Säde 11+4

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

että ei se pahoinvointi nyt tässä ollut. Toisaalta, onhan takana jo kaksi raskautta, ja niissä kyllä pahoinvointi oli ja meni, ei palannut enää.. No, saa nähdä kuis käy nyt. =)

että varmaan huomenna on sitten taas ihan megapaha olo, kun nyt mietin, että tässäkö se oli. =) Pitää vaan (yrittää) elää hetki kerrallaan, ja olla nyt tyytyväinen kun ei ole paha olo.Hyviä oloja muillekin!

Eli siis saatto olla monta päivää niin huono olo, että piti oksentaa kymmenenkin kertaa päivässä ja sitten tuli päiviä, etten juurikaan voinut pahoin. Olon vaihtelu raskauden aikana on kuulemma ihan normaalia. Vielä viikolla 14 oli tiputuksessakin rajun oksentamisen ja siitä seuranneen nestehukan takia, vaikka siis välillä luulin jo " voittaneeni" pahan olon.Sinuna siis varautuisin henkisesti siihen, että paha olo saattaa vielä yllättää.Mukavaa odotusta!t. päivikki 17+3

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat