Seuraa 

Meillä on siis kaksi poikaa 1v ja 5v ja johonkin pienelle reissulle olisi kiva mennä, kumpaa siis suosittelelisitte?Mareila+Poikaset 1v ja 5v

Kommentit (12)

Kesäisin on muitakin kohteita aika paljon, mutta talvisin on hankala keksiä muutakuin kylpyläkohteita. Titi-nallen talo on hyvä kohde myös talvella.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ehdottomasti suosittelen! Kokemus molemmista viime kesältä, ensin ti-ti nallentalossa käytiin ja sieltä reissu jatkui muumimaahan, joka on kyllä upea ja ihana paikka ja Naantali on upeaa aluetta mutta muumimaa oli mielestäni niiiiiin iso paikka, kävelyä paljon ja todella " rahastusmeininki" tosin sillä rahalla sai vastinettakin, teatteriesityksiä yms. mutta meidän lapset olivat niin pieniä 2,5v ja 6kk joten eipä paljon näytöksiä istuttu katsomassa :) Muumimaassa väkeä oli ihan mielettömästi ja oli sellainen sekava meininki ja tungosta, lapset hukkuivat ja kuka etsi ketäkin.. Ti.ti nallentalo taas on niin omassa pienessä olemuksessaan aivan mahtava paikka, siellä voi lämmitellä ruokaa ja istahtaa omiakin eväitä syömään, varsinaista ruokapaikkaa siinä ei ole vain pieni puoti jossa kahvia ja mehua. Siellä nallet touhuili lasten kanssa ja tanssittiin ulkona tuttuja laulu-leikkejä, Riittakin oli paikalla :) Kiva sellainen, " olette tuttuja" tunnelma :) Suosittelen! Ja siinähän on Ikaalisten kylpylä jos haluaa yöpyä ja jotain lisä juttuja, tosin Tampere ihan hetken matkan päässä myös!

Vielä ei olla käyty kummassakaan, titi-nalle taloon mennään jahka aikaa löytyy =) Se vaikuttaa sopivammalta meidän kuopukselle =)M+Pojat

mutta esim. meidän 4 hengen perhe maksoi yht. 68 e eikä se sisältänyt kauheasti, esim. kasvomaalaus maksoi lisäksi á 4e, narunveto 2e jne. Muumimaailman teatteri oli kyllä kiva ja ne hahmot tietty lasten mieleen, mutta muuten ei oikein inspannut.Sellaiset lastenpaikat, joissa lapset pääsevät itse tekemään, kokeilemaan ja puuhaamaan ovat parhaita, esim. Puuhamaa (vähän isommille) ja Herra Hakkaraisen talo(Koiramäen kauppaan pääsee oikeasti leikkimään, samoin ritarilinnaan pukuineen päivineen, ihana!). Muumimaailma oli vähän sellainen " Tässä on muumimamman keittiö, ethän koske" -tyyppinen paikka...;)

että oli kyllä pettymys kun pari viikkoa sitten kävimme 2,5 vuotiaan kanssa.Ei mitään aktiviteettiä,oli vain paljon katseltavaa joka ei riitä tuonikäiselle.Pitkät kävelymatkat,kamalat jonont joka paikkaan ja se rahastusmeininkin sekä tympeä henkilökunta.Kaunistahan siellä toki on mutta jää kyllä väliin ensi kesänä.

Me oltiin viime kesänä titi nallen talossa ja tyttö oli silloin 2,5v ja pari viikkoa sitten olimme muumimaailmassa ja tyttö vuoden vanhempi...tykkäs tyttö enemmän titi nallesta. Muumimaailma niin rahastusta ku voi olla ja paljon ihmisiä. Titi nalle sopiva juttu. KANNATAN!!!

No toivottavasti reissustanne tulee antoisa :) Siinä voi samalla käydä pienellä risteilyllä jos se on toiminnas vielä ja vaikka kylpylässä :))

Olimme toissa päivänä titinallen luona ja kyllä voin hyvillä mielin suositella! Meidän poika on hieman alle 2,5v ja luulen että tulemme vielä parina tulevana kesänä ainakin vierailemaan Ikaalisissa. Talo on täynnä erilaisia teema/touhu-huoneita, joissa tekemistä varsinkin 3-6vuotiaille. Meidän pikkumies lähinnä tutkiskeli paikkoja, nallehahmotkin vielä tervehdittiin kaukoetäisyydeltä kun hieman pelotti 8).

Tasatunnein oli järjestetty laulu/tanssi/rytmi tms leikkihetki Riitan ja co kanssa, ne olivat tosi mukavia. Paikka on kiva vaikka sateisemmallakin säällä, kun tapahtumat voidaan järkätä talon sisätiloissa. Hinta oli 8,50¿/hlö, alle 2v. ilmaiseksi. Meillä oli eväät mukana, rannekkeilla pääsi tulemaan ja menemään ja talon keittiössä saimme syöttää pikkuväen. Talosta voi ostaa myös pikkupurtavaa, ruokapaikkoja on ainakin kylpylähotelli, sekä Rolls, Kotipizza jne Tampereen suuntaan mentäessä.

Iloista matkaa!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat